Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
babo-lapat szombat, 13:07
Látom a minuszolóknak szombatra nem fizetnek :)
babo-lapat szombat, 13:06
Előzmény: #199918  babo-lapat
kő kemény fideszes településeken kígyóznak a sorok a Tisza pultnál :) 
babo-lapat szombat, 13:04
Előzmény: #199917  babo-lapat
ez bizony 2/3 lesz a Tiszának !! Kezdenek azok az emberek is napvilágot látni akik a közvéleménykutatásban titkolják kilétüket :)
bullrider szombat, 11:32
Előzmény: #199837  geza77
Igen, a Hotel Nils am See kifejezetten LMBTQ-barát szálláshelyként határozza meg önmagát. NILS am See +1A szálloda hivatalos kommunikációjában és filozófiájában kiemelt szerepet kap a befogadás:
  • Célközönség: A hotel weboldala nevesíti az LMBTQ+ vendégeket mint kiemelt célcsoportot az egyedül utazók, párok és üzleti utazók mellett.
  • Filozófia: Saját megfogalmazásuk szerint a „NILS” egy életérzés, ahol a vendégeknek „szabadságuk van eldönteni, mihez van kedvük”, és ahol a különböző háttérrel rendelkező emberek toleráns és tiszteletteljes együttélése alapérték.
bullrider szombat, 11:25
Előzmény: #199859  Sehmet
A kitörés napi náci pózerek miért nem zavarnak?
babo-lapat szombat, 11:23
amúgy komoly MP bejelntését arról hogy ő megy a miniszterelnökségért már 710ezren látták tegnap óta :) Asszem itt kő kemény rendszerváltás lesz.
bullrider szombat, 11:23
Előzmény: #199859  Sehmet
Ha már belinkelted, akkor olvasd el a hsz-eket is, akik közül többen ott voltak a helyszínen!!! Felejutsde el a csicska kormányzati narratívát! 
bullrider szombat, 11:12
Előzmény: #199895  user01
Még nem vitték oda a zsák krumplikat:)))
wgl szombat, 10:38
Előzmény: #199909  maxwax
""egy hónappal ezelőtti aláírásod nem ér semmit, mert az íveket ma vehették át a választási irodán"
írtam TUDOM!!!!
maxwax
maxwax szombat, 10:16
Előzmény: #199906  wgl
Akkoriban jöttek nálunk házhoz, amikor még gyűjtötték a "kopogtatócédulákat".  Felénk standokat állítanak fel a megfelelő forgalmú helyeken és ott írhat alá, aki szeretne.
Az egy hónappal ezelőtti aláírásod nem ér semmit, mert az íveket ma vehették át a választási irodán és ezeken kell aláírni a lakcímkártya birtokában.
wgl szombat, 10:01
Előzmény: #199903  sasa44
Azért elébb egy kis bírósági ítélet, vagyonelkobzás, aztán börtönválogatott. 
Hány 100 mrd károkozás, hatalommal való visszaélés, hűtlen kezelés, sőt ha megvakarjuk hány ezer haláleset az alaklmatlan gépek beszerzése okán, . . . . stb???
Zeci szombat, 09:54
Nálunk Font Sándorék nem mertek standolni, a tisztás Judákra nem tudtam ajánlást adni, mert elfogyotak az ajánló ívek. 
wgl szombat, 09:49
Előzmény: #199902  maxwax
Tegnap hívtak a tiszától, menjek el aláírni!
Kérdeztem:  nem csengetnek be,  járják a környéket ahogy illik?  o)))
Egyébként kb 1 hónapja már aláírtam - tudom ez más,- nekik, támogatom a jelöltjüket. 
wgl szombat, 09:46
Előzmény: #199901  Shortelek
látom, nem érted. 
ha nincs hatóság a szomszéd tartóztat le??
JOGÁLLAM!!!!!
wgl szombat, 09:45
Egyébként sajnálattal hallani sok beszélő fejet, véleményvezért, - akár jogvégzett akárkit, akik azzal jönnek, le van "törvényesen " pappérozva akkor annyi. 
Nem értem, ezek ennyire segghülyék??
- Sajnos van akikben hatalmasat csalódtam, mintha beletörődtek volna a kb 40 ezer mrd ellopott vagyon elvesztésébe!
..
Maga az Alaptűrvény nem jogérvényes mert nem felelt meg a törvényeknek a megalkotásuk és "jogerőre" emelésük, és minden törvény ezen alapul tehát nincs olyan hogy törvény szerint ok a pappér.
 A másik: a szerződéseknek valós adatokat és körülményeket kell tartalmazni, - lásd kőkemény NAV ellenőrzéseket ha nem fideszesről van szó, - mert fiktív szerződések semmisek, ezek a lepappérozásuk 99%-ban fiktívek, csak nem jogALSÓnak kell eljárni hanem joÉSZnek aki nem hülye a joghoz!
sasa44 szombat, 09:44
Előzmény: #199893  wgl

"A riporter kérdésére Szijjártó Péter egyértelmű választ adott:"
Szijjártó Petikének én is adok egy egyértelmű választ. 
Mehet vissza DZsuzsikával Dunakeszire futsalozni a választások után az összes külügybe bevitt haverjával együtt.
maxwax
maxwax szombat, 09:43
Azelőbb aláírtam a Tisza jelöltjének. Kisebb tömeg volt/van Szegeden a Széchenyi téren. Türelmesen várnak, hogy aláírhassanak a jelöltnek. Tudom, a városomon nem fog múlni, ahogyan a korábban sem. Tegnap Botka is sokadszorra nyiltan kiállt a Tisza mellett.
Nagyon el kell takarítani orbánt a hatalomból!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1432806374865956&set=a.425044198975517
Shortelek szombat, 09:41
Előzmény: #199899  wgl
Vannak olyan bûnôk amik miatt azonnali letartoztatásokat lehet indítani, hazaárulás, rémhírterjesztés stb, ezeket igazából nem is nagyon kell bizonyítani mert a szemünk elôtt zajlik.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek