Igen, a Hotel Nils am See kifejezetten LMBTQ-barát szálláshelyként határozza meg önmagát. NILS am See +1A szálloda hivatalos kommunikációjában és filozófiájában kiemelt szerepet kap a befogadás:
Célközönség: A hotel weboldala nevesíti az LMBTQ+ vendégeket mint kiemelt célcsoportot az egyedül utazók, párok és üzleti utazók mellett.
Filozófia: Saját megfogalmazásuk szerint a „NILS” egy életérzés, ahol a vendégeknek „szabadságuk van eldönteni, mihez van kedvük”, és ahol a különböző háttérrel rendelkező emberek toleráns és tiszteletteljes együttélése alapérték.
Akkoriban jöttek nálunk házhoz, amikor még gyűjtötték a "kopogtatócédulákat". Felénk standokat állítanak fel a megfelelő forgalmú helyeken és ott írhat alá, aki szeretne. Az egy hónappal ezelőtti aláírásod nem ér semmit, mert az íveket ma vehették át a választási irodán és ezeken kell aláírni a lakcímkártya birtokában.
Azért elébb egy kis bírósági ítélet, vagyonelkobzás, aztán börtönválogatott. Hány 100 mrd károkozás, hatalommal való visszaélés, hűtlen kezelés, sőt ha megvakarjuk hány ezer haláleset az alaklmatlan gépek beszerzése okán, . . . . stb???
Tegnap hívtak a tiszától, menjek el aláírni! Kérdeztem: nem csengetnek be, járják a környéket ahogy illik? o))) Egyébként kb 1 hónapja már aláírtam - tudom ez más,- nekik, támogatom a jelöltjüket.
Egyébként sajnálattal hallani sok beszélő fejet, véleményvezért, - akár jogvégzett akárkit, akik azzal jönnek, le van "törvényesen " pappérozva akkor annyi. Nem értem, ezek ennyire segghülyék?? - Sajnos van akikben hatalmasat csalódtam, mintha beletörődtek volna a kb 40 ezer mrd ellopott vagyon elvesztésébe! .. Maga az Alaptűrvény nem jogérvényes mert nem felelt meg a törvényeknek a megalkotásuk és "jogerőre" emelésük, és minden törvény ezen alapul tehát nincs olyan hogy törvény szerint ok a pappér. A másik: a szerződéseknek valós adatokat és körülményeket kell tartalmazni, - lásd kőkemény NAV ellenőrzéseket ha nem fideszesről van szó, - mert fiktív szerződések semmisek, ezek a lepappérozásuk 99%-ban fiktívek, csak nem jogALSÓnak kell eljárni hanem joÉSZnek aki nem hülye a joghoz!
"A riporter kérdésére Szijjártó Péter egyértelmű választ adott:" Szijjártó Petikének én is adok egy egyértelmű választ. Mehet vissza DZsuzsikával Dunakeszire futsalozni a választások után az összes külügybe bevitt haverjával együtt.
Azelőbb aláírtam a Tisza jelöltjének. Kisebb tömeg volt/van Szegeden a Széchenyi téren. Türelmesen várnak, hogy aláírhassanak a jelöltnek. Tudom, a városomon nem fog múlni, ahogyan a korábban sem. Tegnap Botka is sokadszorra nyiltan kiállt a Tisza mellett. Nagyon el kell takarítani orbánt a hatalomból! https://www.facebook.com/photo/?fbid=1432806374865956&set=a.425044198975517
Vannak olyan bûnôk amik miatt azonnali letartoztatásokat lehet indítani, hazaárulás, rémhírterjesztés stb, ezeket igazából nem is nagyon kell bizonyítani mert a szemünk elôtt zajlik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!