Legalább figyelnek, és igen fáj nekik az igazság:) A visítás mindig jó dolog és biztos jele, hogy idegbetegek, hisz HAMAROSAN VÉGE LESZ AZ ÁMOKFUTÁSUKNAK!! Minél jobban vergődnek, számomra öröm könnyek patakoznak ki a szemeim sarkaiból! Nagyon jó, így tovább!
Szegény DPK harcosok... Annyira érzik a vesztüket .... 1 perc alatt 5, és 2 perc alatt 10 mínuszt produkáltak, nem csak nekem, hanem a többi hozzászólónak is. :D
'A háború borzalmai' volt a műsor címe. Nem tudom, hogy rendszeres sorozatnak tervezik-e. A műsorban a stúdióba generáltak háborús környezetet már az előtérbe is, és a háttérkép fele folyamatosan lángolt. Egyértelműen fideszes (= hamisító) stílus.
van egy olyan érzésem hogy a nemzeti menet felmossa az aszfaltot a békemenettel március 15-én :) már 40ezren visszaigzolták hogy ott lesznek vagy érdeklődnek :) 2 nap alatt.
A kormány által fizetett hirdetések mindent elmondanak az ország agymosás utáni erkölcsi állapotáról... Egy ember önkénye vezetett ide Azt, hogy ezt valakik támogatják a 16 év után???
Az egész oldalon 2 HSZ nem 5-el osztható szám :). A #199752 és a #199753. . Az egész oldalon az a két darab -1 értékelés van igazi embertől. A pozitívoknál látszik hogy néz ki egy organikus értékelés. Rendes szórás 2-3-6 pozitív értékelés.
"Tudod, Ferókám, nem mindenki pufajkás, aki nem ért egyet a rendszerrel, amelyiknek a seggéből lógsz ki már egy jó ideje. Az én apám meg aztán végképp nem. Őt szerintem ne vedd a szádra. Ő volt az, aki annak idején aktívan szerepet játszott a rendszerváltásban, Csehszlovákiában. Ráadásul ő volt az, aki megmutatta a Nagyvárosi farkast (egy Beatrice-dal – a szerk.) nekem, és hogyha sok-sok évvel ezelőtt, amikor koncertet szerveztünk neked a Felvidéken, tudtam volna, hogy egy ilyen idült alkoholista, tőrőlmetszett faszkalap lesz belőled, akkor biztos, hogy nem csináljuk meg." Vályi István
Tényleg azt hiszed hogy 30 minuszt ténylege emberek hordanak össze 1 perc alatt? Miközben az átlag 5-10 közötti 1-2 óra alatt az igazán negatív kommenteknél?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!