-Az MBH vezetői gazdagodhatnak majd az állam 42 milliárd forintjából. Komoly üzletet kötött az állam az MBH bankkal, amiből a cég felsővezetői gazdagodhatnak majd a 24.hu cikke szerint. Az állam a Corvinus BHG Vagyonkezelő Zrt.-n keresztül 20,01 százalékos tulajdonos a Mészáros Lőrinc cégcsoportjának többségi tulajdonában lévő bankholdingban, ebből 5 százalékot viszont az állami cég november végén eladott az MBH Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) Szervezetének. -MBH-részvények: így lehet bankvezetők bónusza az állami vagyonból. MBH-részvények: így lehet bankvezetők bónusza az állami vagyonból | 24.hu
Ne légy hasznos idióta: "Az ügy lényege, hogy 2020 decemberében a Bíróság megállapította: Magyarország nem tartotta tiszteletben az uniós jog szabályait, többek között a nemzetközi védelem megadására és a jogellenesen tartózkodó harmadik országbeli állampolgárok visszatérésére vonatkozó eljárások területén. E kötelezettségszegés a nemzetközi védelem iránti eljáráshoz való hozzáférés korlátozására, az e védelmet kérelmező személyek tranzitzónákban való jogellenes őrizetére, az ilyen személyek ahhoz való jogának a megsértésére, hogy a kérelmük elutasításával szembeni jogorvoslati kérelem jogerős elbírálásáig Magyarország területén maradjanak, valamint a jogellenesen tartózkodó harmadik országbeli állampolgárok kitoloncolására vonatkozott."
Orbán? Ő síkhülyének nézi a fideszeseket. Pedofilokat tüntet ki meg hoz ki a sittről. Verőlegényekez, striciket, szexuális ragadozókat neveznek ki nevelőknek gyermekvédelmi intézetekbe. Közben azt mondja a fideszeseknek, hogy ez kérem szépen gyermekvédelem.
Tiszás még messze nem vagy, egyelőre próbálj meg orbán agymosásából kikecmeregni.
Kezd azzal, hogy utána nézel a migráns, migráció fogalmának. Még a végén kiderül, hogy te is az vagy.
"Tényleg, azzal az "egynapos vizimentőképzésre" behozott migránscsapat
tagjaival mi van, amelyiknek pár tagját a hanyatlónyugaton kapták el?"
Orbán öccse az egyik legnagyobb illegális migráns embercsempész. Nyugat európában már sok száz olyam migránst kaptak el, akik illegálisan tartózkodnak az eu-ban és orbán öcsének papírjait mutogatják.
Én viszont elkezdtem ezt a lassú folyamatot, és haladok előre. Nemisrossz tiszásnak lenni, igaz hogy agyhalottnak tartanak minket, de ez nem igaz. Próbálom én is kimondani a nagy igazságokat: Orbán beengedte a rengeteg migránst, migráns alatt az itt tanuló diákokat és a vendégmunkásokat értjük. Tehát nálunk is rengeteg a migráns, csakúgy mint Nyugaton, nem is tudom miért nem teccik ez Brüsszelnek, miért veszik elő annyira Orbánt, hogy merik azt mondani, hogy Orbán nem fogadja a migránsokat, mikor mindannyian tudjuk, hogy rengeteg migránst engedett be az országba. . Vajon nem fognak a fideszesek bennünket idiótának nézni?
és még egy reggelire: Nagyon nem értem több SZAKÉRTŐ PL: HOLODA A. PLETSER T. elmondta:amit SzíjjÁrtó és Ocsmány Vigyor hablatyol a 3x rezsire hivatkozva az egy baromság, tényekkel, számokkal támasztották ál. A poén az egy cső hazugság, mert kettő van, és nemcsak MO-nak nincs tengeri kikötője, van még 5 ország.
És Ocsmány Vigyor háborús hőbörgésére, hogy perel az orosz vagyon zárolása miatt: --Mindenki elfelejti: az oroszok 22 után államosítottak, kényszer eladattak, elvettek, befagyasztottak, felszámoltattak több mint 100 mrd eur nyugati vagyont?? Moha agyuak ébresztő!
Tarr szövegre, nem jut eszébe ennek a lepra Zellenzéknek hogy visszagyűrje??? .... Mit mondott Mikola István a Fidesz kongresszusán 2006-ban? "-Meg kell próbálnunk nyerni, de nemcsak négy évre nyerni, hanem húsz évre nyerni legalább. Nekem is van egy elképzelésem ezzel kapcsolatban. Mert ha négy évre nyerni tudunk, és - Martonyi János professzor úrra nézek - utána mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának – húsz évre minden eldőlne ebben az országban." (2006. március 19. Mikola István beszéde a Fidesz kongresszusán)
Nem minden volt fideszes agyhalott. Ez persze nem azt jelenti, hogy a volt fideszesek között ne lenne rengeteg agyhalott, lassú folyamat az emberré válás az agymosásból való kikászálódás után.
Te erőlteted ezt a migránstémát, rohansz tátott szájjal a f@szerdőben. Biza, az orbán-klán talán egész Europa legnagyobb migránsbetelepítője. És csak hozzák, hozzák, hozzák és hozzák őket. Tényleg, azzal az "egynapos vizimentőképzésre" behozott migránscsapat tagjaival mi van, amelyiknek pár tagját a hanyatlónyugaton kapták el?
Arról van már valami értelmes magyarázatotok, hogy a fidesz miért a tiszára akarja kenni a fidesz adóprogramját? :)
Igen, már akkora a minimálbér is, hogy még hitelt is lehet törleszteni belőle. Reméljük MP majd kezeli ezt a helyzetet, és mint a magas nyugdíjakról hallom, ezt is csökkenti majd, vagy jól megadóztatja.
Így van! Épp ezért lettem én is most már agyhalott tiszás, nehogy valaki idiótának nevezzen. Csak azt nem értem, Orbán mér nem mondja a fideszeseket idiótáknak, bennünket, tiszásokat, MP simán agyhalottaknak nevezett. Nem tudom pontosan miért. Lehet azért, mert mindig baromságokat mondunk?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!