Megjött a figyelmeztetés: kezdődik a masszív összeomlásezt pofázzák már miota és mégsem történt meg és nem is fog egydarabig-majd akkor fog mikor senki nem számit rá
Igazad lehet! Szerintem Tráck retteg Magyar Pétertől! A múltkor láttam, hogy MP adót akar kivetni Detroitra, ha Dónáld, nem csinálja, amit ő mond! És ne feledd SOROS!!! Jó, hogy van nekünk, ha nem lenne kénytelenek lennénk azt hinni, hogy a kormány tette tönkre az egészségügyet, döntötte be a FO$rintot, rohasztotta le az országot és oktatást,.... https://imgur.com/a/g2A5iZ7
Trumpot megvette közben a Tisza és Magyar Péter és ukránpárti, brüsszelita lett belőle. Más, IQ nélküli fideszeseknek hihető magyarázatot nem találok rá. :)
Német Balázs propagandista vagyok oldalára ráugrasztották a digitális pedofilharcosokat. Azt a seggnyalást,ami ott megy a "megújuló" műsor miatt. :))))))) Mind a 250 néző most teljesen kész van, a többi katasztrófaturista. :))) Egyre szórakoztatóbb a vergődésük. :)))
"Az általános választójog az ajtórés, amelyen a tervszerű, szervezett hazudozás, szexibb nevén a propaganda beteszi a lábát. Ahogy az ajtó egyre szélesebbre tárul, úgy válik egyre inkább választópolgárból konzumproli, társadalomból tömeg, demokráciából idiokrácia. Az nem lehet demokratikus alapvetés, hogy táncról meg univerzális balhékról hablatyoló félnótások döntsenek valamiről, aminek a felét se értik. A kérdés igen bizarr: hogy mentsük meg a népszuverenitást az általános választójogtól? Vagy távolabbról nézve: a demokráciát önmagától. 2025 Magyarországa és Orbán Viktor rendszere szemléletes példája a problémának, de nem több. A Fidesz országfoglalása csak egy az általános választójog újragondolását sürgető érvek sorában.
" https://www.youtube.com/watch?v=8iWb-AAkKgg
Kivár az EU Ha Magyar Péter nyer, akkor marad a szavazati jog Ha o1G, akkor tutira ugrik, sőt még a tagság is megszünhet . Mert, hogy egy bomlasztó orosz spiclinek nem adnak hatalmat Brüsszelben, az fix 1-es
"Elfogynak a tartalékaink, ha bármi műszaki probléma keletkezik, a kieső
kocsit nem tudjuk mással pótolni – nyilatkozta Hegyi Zsolt, a MÁV
vezérigazgatója"
Tölgyessy azt is mondta - szerintem igen fontos - hogy a választás továbbra is kétesélyes, nincs lefutva. Még öt hónap körömrágás és szurkolás mindkét szekértábor tagjainak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!