Hol a pedofidesz a valóságban? Bottal ütitek a nyomát! De, hogy észben tarthassátok, ahhoz minden napi leírjátok! Hátha egyszer bejön a 15 évre valami!
Tegnap a kreténeknem kiadta Orbán feladatul, hogy szét kell offolni minden beszélgetést, ami a fidesz mocskos ügyeiről szól, szóval várható, hogy itt is meg fog pár jelenni.
Azért felkészültekre támaszkodnak. Látszik, van digitális hasseregnek gyártó kapacitás és hozzáértés is. Nem mindenki tud ilyen botot csinálni. Nyilván kell hozzá updatelhető paraméter tábla a nevekkel, másik tábla a klón log-in adatokkal, meg még nyilván jól kell is tudni programzani hozzá. Most már láttuk, nagyon tetszett, el is lehet rakni, mert értelme nem lesz.
De azért szeretnétek legyőzni az oroszszovjeteket, hogy aztán ingyen utazhassatok Szibériába?Akkor már szívesen élnétek is uniós pénzből az oroszoknál! Most meg a főgonoszt látjátok ott! Milyen ócska felállás !
Talán éppen az unió pénzelte azokat a csempészeket is! Muszkabelorusz migránsok csak menedékjog árán juthatnak az unióba! Nem tudom hogyan lehet a fejekben migránsokat letelepíteni, de ez simán megtörténhet, itt a fórumon!
A country clubban mindig kupleráj van. Akit oda vesznek, onnan becsülettel nem jöhet ki! Az Unió mindig is balf@sz volt. Még az Orbán is hülyére vehette őket! Ti meg keresitek, hogy kit lehetne megvezetni!
Szánalmas az amit írtál! Elmentem egy családi kávéra! Amíg távol voltam digitális harcban nem vehettem részt, nem tudok mást a helyemre ültetni, de ezt ti seccpecc megoldottátok!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!