Tudod, az iszonyú szánalmas, hogy még büszke is vagy rá, hogy hatalomban tartasz egy ilyen elkúró tolvaj rohadékot. . Engem is meglop, illetve az én országomat is egyre gyorsuló ütemben tolja a szakadék felé, de én legalább látom és próbálok tenni ellene, te viszont totálisan vak vagy, és még tapsikolsz is neki.
Nyuszifül, nem az óellenzékkel kell megküzdenie orbánnak, hanem Mp-vel és a Tiszával, ami teljesen más. Az idén miért nem ment egy hónapig szabadságra orbán? Rohangál, ötletel, mint a mérgezett egér, remeg a hatalmáért. Ugyan krida, mi újság van Romániában, elvégre az a te hazád, ide csak hergelni jársz illetve kompenzálsz valamit, ami az életedből hiányzik és már tuti nem fogod valamiért elérni.
https://444.hu/2025/08/12/trump-orban-velemenyet-kerte-ki-arrol-hogy-legyozheti-e-ukrajna-oroszorszagot . “Azt mondta, Oroszország egy erős ország, amely háborúkban szerezte a területeit és mindenét. Háborúzik, mert ebben igazán jó. Orbán hozzátette, Kína a kereskedelemben, Oroszország pedig háborúban tud győzni.” . Gondolom, van az irodában egy térképe is a kárpatok legújabb géniuszának, amin ilyesmik szerepelnek, hogy Franciaország = bor, Németország = sör, Olaszország = pizza, Spanyolország = sonka, Csehország = Czech Casting. :DDD
Ugye tudod, hogy szélmalomharcot vívsz itt kridával, Sehmettel? Esélyetek sincs a véleményünkön repedést ejteni, mert mindannyian azt akarjuk és már mi vagyunk sokkal de sokkal többen eben az országban, akiknek a jelszava: ORBÁN TAKARODJ!!! 2026 tavaszán pedig le is váltjuk orbánt. Ennyike.
Én úgy látom, itt egyedül te foglalkozol az LMBTQ-val, méghozzá szenvedélyesen. Miért nem vállalod fel? Nyugodtabb és boldogabb életed lenne, véget érhetne az önkínzásod. Ne legyél ilyen gyáva!
Igen! Nézzük kicsit a liberális oldalt! . "Hát igen. Hazaérkezem, és rögtön lehet szembesülni az érzéssel, hogy milyen jó is az, amikor a saját önkormányzatod szarik a szádba, hogy megfeleljen a saját ideológikus ökörségének. 2023 ősze óta sikerült valahogy elejét venni ennek az állatságnak, de hiába az idiotizmus, ha egyszer megindul, nincs megállás. Hiába a helyiek véleménye, a hülyeségvonatról nincs leszállás. És én ezekre szavaztam annak idején. Hiba volt, lehet." - írja Pikórol Lattman Tamás. (mindenesetre az ideológikus ökörségekről én is beszélek jóideje 🙂) . Arról a Pikóról, aki már 2023-ban is felvilágosult liberális volt, az átlagember meg bigott: "LMBTQ-érzékenyítést csempészne az oktatási-nevelési intézményekbe a momentumos Pikó András Józsefvárosban. Külföldi érdekeknek megfelelően a baloldali képviselők nem voltak hajlandók törölni ezt a napirendről. Erre szülők vonultak be transzparensekkel, amelyen az állt: Stop LMBTQ-lobbi!, illetve Hagyják békén a gyerekeinket!" Mindezért Orbán monnyon le!!!
Értsük meg Kridát! Nem tud hatfelé szakadni. Erősítenie kell a Harcosok Klubját, meg a Digitális Polgári köröket, vagy/Dilettáns Párt Katonák/, vagy mi a faszomok, a Facebookon, meg lájkolni kell OV. oldalát, meg ilyesmik. Csoda, hogy néha tud enni egy-két falat steaket vagy kaviárt a nagy munka közepette....
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!