Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
krida
krida 2025. 06. 07. 08:59
Előzmény: #175056  maxwax

"Évekkel ezelőtt történt - én így emlékszem - itt élő külföldi által elkövetett nemi erőszak."
-pontosan. Gondolom, nem látod át ennek összefüggését azzal, hogy Orbán nem engedi be az iszlamistákat hőbörögni. Szemben Németországgal, ahol Alice Weidel folyamatosan hozza a kétségbeejtő statisztikákat arról, hogy napi hány erőszakot és életellenes cselekményt követnek el.
 "95.400 schwere Straftaten durch Zuwanderer in nur einem Jahr, und fast jedes zweite Opfer war ein Deutscher. Sexualdelikte werden sogar dreißigmal häufiger von Zuwanderern gegen Deutsche begangen als umgekehrt."
krida
krida 2025. 06. 07. 08:56

MP: "Lázár János, a batidai bandita épp most meséli a szokásos gyűlölet félóráján...."
Köszönöm, több kérdésem nincs is. Ennyi elég, világosan látszik ki a gyűlöletkeltő és a propagandista...
sityaki 2025. 06. 07. 08:44
Előzmény: #175057  maxwax
Szerintem is tankönyvi eset. Kínlódik a természetes vágyai és a belé nevelt elfojtási kényszer között. Sose lesz boldog, legfeljebb addig a pár percig, amíg másokat gyalázhat. Bátorság híján nyomorú az élete.
maxwax
maxwax 2025. 06. 07. 08:38
Előzmény: #175055  Schmidt
Olyan részletességgel írja le, hogy tényleg elgondolkodtató, hányszor olvasta el a cikket, hányszor vizualizálta magában. Mennyivel könnyebb lenne az élete, ha felvállalná önmagát.
maxwax
maxwax 2025. 06. 07. 08:33
Előzmény: #175052  krida
Azért nem minden alma rohadt. Tudod, a heterók is erőszakolnak/gyilkolnak meg nőket/kislányokat. Ne sematizálj.
Ha azt nézem, a kormány évekig tolta, hogy a "migránsok" megerőszakolják, megölik a nőket és elég megnézni, hogy hány családon belüli erőszakról/gyilkossságról olvashatsz, amit sajnos mind magyar állampolgárok követnek el. Évekkel ezelőtt történt - én így emlékszem - itt élő külföldi által elkövetett nemi erőszak.
.
A homoszexualitás genetikailag kódolt, legyünk tudományosak.
Schmidt
Schmidt 2025. 06. 07. 08:27
A jo isten aldjon mar meg krida
badsector1
badsector1 2025. 06. 07. 08:27
Olyan élvezttel írsz a buzikról, nem te vagy a gyülekezet masszőre?
maxwax
maxwax 2025. 06. 07. 08:23
Előzmény: #175049  krida

Az vésődött be, hogy a férfi debreceni volt, a fórum valóban máshol volt, de a linkemen látszik is.
.
Viszont én más miatt szólítottalak meg. Arra valahogy nem akarsz válaszolni.
krida
krida 2025. 06. 07. 08:22
Előzmény: #175046  maxwax

Én egy másik sztorit mondok el, lehet találkoztál vele a hírekben te is. F.M. hiába házasodott meg, homoszexuális kicsapongásait nem bírta kordában tartani. Elvált, majd a fiával élt együtt. Persze, ügyei továbbra is voltak. Mindaddig, míg ki nem tört a botrány. Hívőnek vallotta magát, ezzel bizalmat ébresztett az emberekben, kiskoruaknak tartott edzéseket, s masszást is (fiatal fiuknak), s egyik masszázs alkalmával ezt mondta ifjú áldozatának: most belédcsusszanok, s meg is tette. A fiatal fiú szülei csak annyit vettek észre, hogy gyermekük zárkózottá válik. Miután kiderült a dolog, jött a feljelentés, F.M.-nek bíróságon kell felelnie tettéért. 
S ami szomorú, hogy nagyon gyakran az áldozatok maguk is homoszexuálisok lesznek. 
________
________ 2025. 06. 07. 08:20
Előzmény: #175047  badsector1
Tegnap este megint győztünk?
Nem szabad mondani, hogy rosszul játszott a csapat!!!
A Kossuth Rádión Sallai kihagyott ziccerét a svéd kapus óriási bravúrjának állították be
badsector1
badsector1 2025. 06. 07. 08:19
"Takács Péter államtitkár: Nem lesz béremelés a következő két évben az egészségügyben"

"Újabb tihanyi ingatlant vásárol Rogán-Szendrei Cecília"

Az állam a közpénzeket az egészségügyből nerzsebekbe irànyítja.
krida
krida 2025. 06. 07. 08:18
Előzmény: #175044  maxwax
Ez a berettyóujfalui fórumon hangzott el, a videón megnézheted, amit mellékeltem. 
maxwax
maxwax 2025. 06. 07. 08:01
Előzmény: #175045  ngergo1985

Életem első harminc évét az átkosban töltöttem, sajnos tudom, miként működött az a rendszer. Tudod, azt nem értem illetve igen, hogy miért a vidéki szavazók és a nők állnak orbán mellett. A nyugdíjas nőket értem, hiszen együtt öregedtek orbánnal, kényelmes életük volt a férjük mellett - sejthető, hogy nem kevesen özvegyek már -, meszokták, hogy ne vágyjanak többre, elégedjenek meg azzal, ami van, legyen egy gondoskodó állam. A vidékiek azért meglepőek, mert a vidékiek azért mindig jobbldaliak voltak és annyit azért meg kell említeni, hogy mindig nagyobb kedvezményekben, támogatásokban részesültek az állam részéről. Hiszem, hogy számít, ki milyen családban nőtt fel, a mikro- és makrokörnyezet. 
Ideje lenne felnőni az embereknek.
badsector1
badsector1 2025. 06. 07. 07:54
"TámogatásTámogatásSzárnyal az infláció, szét lett lopva minden – kifakadt egy fiatal férfi Lázár János fórumánBelföld2025. június 6. – 21:08Cseke BalázsMásolásVágólapra másolva5760„Nem áll fenn ez a veszély, megnyugtatom önt” – válaszolta Lázár János a péntek esti berettyóújfalui fórumán, amikor a közönségből egy fiatal férfi megkérdezte, hogy igazak-e azok az elmúlt időszakban felröppent hírek, amelyek szerint Orbán Viktor helyett Lázár lehet a Fidesz miniszterelnök-jelöltje a 2026-os választáson.A közeli Debrecenből érkező felszólaló felidézte, hogy a 2006-os választás második fordulója előtt is miniszterelnök-jelöltet váltott a Fidesz, amikor már tudták, hogy veszíteni fognak, és Orbán Viktor helyett Bod Péter Ákost jelölték. „Azt hittem, több esélyt adott nekem” – jegyezte meg Lázár.„Nem szeretnék önöknek több esélyt adni” – reagált a fiatal férfi, és őszintén kifakadt a kormányra. „Itt volt 16 év, nem élünk jól. Én munkásember vagyok egy munkaalapú társadalomban, aki Debrecenben egy albérletet is alig tud megfizetni, mivel úgy felmentek az árak. Az nagyon jó, hogy épülnek ott a gyárak, de mellette mi van a megélhetéssel? A bérek nem mennek felfele, de mellette mennek felfele az albérletárak. Szárnyal az infláció, az repülőrajtot vett az év elején, csak nem úgy, mint a gazdaságunk sajnos. Ezzel mit akarnak kezdeni? Itt volt 15 évük, bármit megtehettek volna. Végtelen mennyiségű EU-s pénz jött be, szét lett lopva minden” – mondta, de még mielőtt folytathatta volna, egy idősebb férfi a közönségből elkezdett ordibálni vele, és az édesanyját szidta.„Igen, az én kurva anyámat is meglopta az állam” – reagált a fiatal férfi, míg Lázár próbált békét teremteni a paprikás hangulatú fórumon. „Köszönjük szépen, láthattunk egy Fidesz-szavazót” – jegyezte meg a kérdező, majd azt is bevallotta, hogy ő a Tisza Pártra fog szavazni, és nem azért, mert szereti Magyar Pétert, csak szerinte ez az egyetlen esély, hogy leváltsák a mostani korrupt kormányt.Lázár János élő közvetítésében 1:41:27 után jön ez a rész:Az építési és közlekedési miniszter ezután arról próbálta meggyőzni a kérdezőt, hogy az albérletárak mellett a fizetések is nőttek Debrecenben. A miniszter azt is állította, hogy a debreceni fizetések a következő években meg fogják közelíteni, vagy akár el is fogják érni a budapesti béreket. „Ez a gyárak nyitásából és az ottani fizetésekből egyértelműen következik” – mondta Lázár. Példaként Szegedet említette, ahol a BYD 1800-2000 euróért toboroz munkavállalókat, és ez ott az egész környéken felnyomja a béreket.Szóba került ebben a párbeszédben a szabad média és civil szervezetek ellehetetlenítését célzó törvényjavaslat is, amely tárgyalását őszre halasztotta a Fidesz. A fiatal férfi először Oroszország-törvényként és ellehetetlenítési törvényként hivatkozott a javaslatra, de Lázár látványosan úgy tett, mint aki nem érti, hogy miről van szó. „Amit Halász János nyújtott be” – pontosított a kérdező, és így már a miniszter sem értetlenkedett tovább. „Mi a baja a kormánynak a civil szervezetekkel?” – kapta meg a kérdést Lázár.Arról beszélt a fideszes politikus, hogy nekik nincs olyan céljuk és ambíciójuk, hogy bármilyen civilt ellehetetlenítsenek. Szerinte egyedül az a kérdés, hogy külföldi pénznek van-e helye a magyar belpolitikában.„Ha abban egyetértünk, hogy külföldi pénznek nincsen helye és szerepe a magyar belpolitikában, akkor onnantól kezdve minden más csak technikai kérdés.”Azt is mondta Lázár, hogy elhalasztották a törvény vitáját, és ő még nem tudja, hogy mi lesz helyette, vagy mikor lesz egyáltalán elfogadva. „Egy dolgot relevánsnak tartok. Ha véletlen kiderülne az, hogy ukránok fizettek politikusoknak, újságíróknak, gazdasági embereknek, vélemény befolyásolására alkalmas szervezeteknek, hogy a háború mellett és Ukrajna mellett kampányoljanak, az a magyar belpolitikába való beavatkozás. És az szerintem nem helyes.”"

Lázár sem érti szerencsére, hogy miért állnak bukásra, agyilag csak ott tartanak, hogy ha még pofatlanabb hazudnak, akkor a gyogyósok talán rajuk szavaznak.
maxwax
maxwax 2025. 06. 07. 07:43
Előzmény: #175041  krida

Tudod, tegnap a boltban láttam egy párt. Mndketten feketében, egyiküknek rövid, másikuknak hosszú haja volt. A rövidebb hajú egy deszkát vitt a hóna alatt. Csendesen beszélgettek - nem lehetett hallani -, és fogták egymás kezét. Nem látványosan, viszont nagyon cukik voltak együtt a lányok. Senki de senki nem foglalkozott velük, nem mutogattak rájuk, nem álltak beléjük. Igen, joguk van, hogy szeressék egymást, mert, ha hiszel Istenben, akkor ők is az ő teremtményei. Kérdezd meg az Istenedtől, hogy miért ilyennek teremtette őket - gondolom, nem fog neked válaszolni, max a saját gondolataidat vetíted ki. Viszont ideje lenne egy coming out részedről, mert állandóan ezen rugózól, ami azt sejteti, központi téma az életedben. 
ngergo1985 2025. 06. 07. 07:34
Előzmény: #175044  maxwax
Az a probléma, hogy Euler egy olyan demokráciáról álmodik kis hazánkban, ami a büdös életbe sem fog megvalósulni, mert a jelenlegi magyar társadalom jelentős részének a gondolkodásmódjában nem létezik. A magyar emberek többsége , főleg az idősebb társadalom imádja ha van egy erős vezető, aki megmondja a tutit, aki elvileg a hétköznapi gondok egy részét leveszi a kisember válláról. Legálábbis ezt hiszi,hogy leveszi. Kit izgat az igazi demokrácia,a többpártrendszer, meg a koalíciós kormányzás, amit az átlagembert nem baszogatják a hétköznapokban. Legyen folyamatosan növögető bérecske, lehessen eljutni évente egyszer szépkártyából a balatonra,mindig jusson egy kicsivel több pénz a családra. De olyan párt sincs ma, akivel ez a valódi demokrácia megvalósulna. Nincs rá igény! A Tisza sem az a párt szerinte, a vezetőjét ugyanolyan diktátornak tartja mint Orbánt, ezért fikázza minden nap. Így kell hatalomban tartani a saját játékszabályait kialakutó fideszt a 4-5%-os dk-val, mihasznákkal, meg az összességében további 6-8%-ot elvivő kis pártokkal, illetve a 25-30%-nyi bizonytalannal/nem szavazóval. Tökéletes recept a fidesz számára, 4-szer már sikerült. A pali ennél tovább sajnos nem lát. 
maxwax
maxwax 2025. 06. 07. 07:19
Előzmény: #175026  euler
Újra és újra megbélyegzed azokat, akik itt az utolsó reményüket orbán leváltására a Tiszára teszik. Számtalanszor írtam/írtuk, hogy nincs más és most van az a helyzet, esély, hogy végre 16 év után új időszámítás kezdődjön és egy teljesen más úton induljon el az orszgág. Tudom, téged csak az érdekel, hogy ne MP legyen a Tisza listavezető, de ez nem fog működni, te is pontosan tudod.
Ha esetleg nem olvastad volna, Debrecenben is arról volt szó, hogy "majd azt is bevallotta, hogy ő a Tisza Pártra fog szavazni, és nem azért, mert szereti Magyar Pétert, csak szerinte ez az egyetlen esély, hogy leváltsák a mostani korrupt kormányt."
"Szárnyal az infláció, szét lett lopva minden – kifakadt egy fiatal férfi Lázár János fórumán"
Ha többünkre MP imádat bélyegét ragsztod, akkor rád az MP utálat bélyegét kel ragasztani, ráadásul feltételezem te inkább nem fogsz a Tiszára szavazni vállalva azt, hogy esetleg orbán marad.  Nem vagy képes egy nagyobb célnak alárendelni magad. Te dolgod, nem leszünk ott, amikor szavazol - nem is érdekel, hogy kire fogsz -, de számomra az a majdani döntésed a magyarságod fokmérője is lesz.
https://telex.hu/belfold/2025/06/06/lazar-janos-berettyoujfalu-lazarinfo-miniszterelnokjelolt
sityaki 2025. 06. 07. 06:20
youtu.be/dkM8ILU58fs?feature=shared
sityaki 2025. 06. 07. 05:57
Téged csak sajnálni lehet. Miért nem coming out-olsz végre és élsz boldogan? Sírnivaló ez az elcsökevenyésedett, elfojtott, mindenkire és főleg magadra dühös szürkésfekete élet, amelyben kínlódsz.
krida
krida 2025. 06. 07. 05:50
Undorító... de a libbantaknak ez kell: aberráltság és perverzió. Mindenáron.
https://index.hu/belfold/2025/06/06/budapest-pride-megnyito-tarr-bela-lilu-beszed/

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek