Nem a Tarlós fáj neki, azt leszarják, hanem az, hogy Orbán is kitüntetésre magasztalta fel a pedofil ragadozót. Még egy pedofil is hamarabb kapott Orbántól kitüntetést, mint az ide beosztott megafonosok. Képzeld el hogyan élik meg ezt ezek....
Más államok belügyeibe történő beavatkozás az ENSZ Alapokmányában foglalt alapelvként azt jelenti, hogy egyik állam - állami szinten! - nem avatkozik be a más állam belügyeibe sem politikusain, sem diplomatáin keresztül például úgy, mint Pressman. Ha egy politikai szervezet egy másik állam nem állami tulajdonú, nem állami támogatású magánbanktól vesz fel hitelt vagy ilyen szervezetet bíz meg kampányának segítésével, az már nem minősül más állam belügyeibe történő beavatkozásnak - a nemzetközi jog szerint.
Már megint terelsz. . A hatalomban lévő Tarlós és Fidesz beterjeszt egy kitüntetési indítványt, mellé indoklást, akkor az ellenzéknek kellene utánanézni mindennek, gondolva hogy nem volt elég alapos a beterjesztő? Kevésbé fontos dolgokban persze, hogy nem néz mindennek utána. Emellett is van persze valamennyi, 10% felelőssége, de te erről akarsz beszélni, a 10-ről, a 90-et meg elhallgatnád. Ez már ilyen szinten trollkodás.
Összegezve: Orbánék tudták, hogy egy pedofil ragadozót tüntetnek ki, másoknak erről semmi tudomása nem lehetett, mert nem férhettek hozzá azokhoz az információkhoz, amihez Orbán és bűntársai viszont igen. A többi balablát tartogasd a megafon értekezletre....
Mit gondolsz, a messiásotok hol tanulta a kommunikációt? Mit gondolsz, miért nincs már véleménye az ukrajnai háborúról, a migránsokról, stb., mint annak az alomnak, ahonnan ő jött? Bár egy csak fikció! :)
Nevenincs Géza nem érintett azért, ha pedig ellene folyik a nyomozás, akkor azért nem adnak ki semmilyen információt ezek szerint az ügyben, ahol nem is igazán tudnak minden, helyi és vármegyei rendőrkapitányságon/főkapitányságon folyó ügyről, ergo a hasonlat rossz! . Tudod, ha én anno menedzserként mindent aláírtam volna úgy, ahogyan a kollégáim elém tették, pedig ők nem is "ellenzéki politikusok", hanem szakemberek voltak, sokszor belebukhattam volna, mert a versenyszférában nincs olyan, hogy majd megmagyarázzuk, hogy majd kihúznak a pácból az "elvtársak", és becsaptak, amiért nem én vagyok felelős, és hogy nem is én voltam, hanem az AI, stb.
"Még Kocsis Máté szerint is jogilag aggályos a Fidesz által benyújtott alaptörvény-módosítási javaslat" . Akkor minek nyújtották be? Mert "értenek" hozzá? Vagy csak szimpla figyelemelterelés volt már megint.
A Szent Szövetség a nagy államok kis államok megregulázására hivatott szövetkezés volt. Mint ahogy a SZU idején is elnyomták az oroszok az "érdekszférájukba" tartozó kis államokat, most is ilyet szeretnének játszani.
Érdekes, hogy Orbán békeszorgalmazása abban merült ki, hogy az EU ne támogassa Ukrajnát, az oroszokat viszont támogatta, azaz az agresszort, a háborót támogatta. . A "rengeteg segítség" az ukránok felé költői túlzásnak tekinthető, viszont az ellenkezője igaz: tettben és szóban keresztbe tettünk nekik. . "éljen a szabad, szuverén nemzetállamok Európai Uniója!" Jó, hogy mondod, szólj már Orbánnak, hogy ne avatkozzon be sorozatosan más államok belügyeibe, ne sértse szuverenitásukat, például ne nyújtson menedéket más országokban körözés alatt lévő politikusoknak!
„Hogyan legyél igazi hülyegyerek harmadik rész...” Ezzel a címmel tett ki egy videót a Facebookra
Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke Magyar Péterről, a Tisza Párt
elnökéről. Kubatov hallhatóan-láthatóan új szintre emelte a Menczer
Tamás kormánypárti kommunikációs igazgató által bevezetett „kicsizést”, a videóban módszeresen a „hülyegyerek” kifejezést használja Magyarra." Egyre lejjebb süllyed Ocsmány és rezes bandája a fertőjükben!
1849 az oroszok nem a szovjetek volta, most sem azok, és anno a Szent Szövetség keretében az osztrákok, azaz a fejlett nyugati világ kérte fel Miklós cárt a magyar forradalom és szabadságharc leverésének segítésében. A segítséget a poroszok is felajánlottak, de a Habsburgok tartottak attól, hogy ezzel megerősödnek, és a poroszok vezetik le a német egyesülést. Szóval Gizike és gőzeke nem ugyanaz, bár a mássalhangzók megegyeznek. A szovjetek, akik nálunk a második világháborútól a rendszerváltoztatásig garázdálkodtak, nem azonosak a mostani oroszokkal, és akkor Ukrajna is Szovjetunió része volt, tehát a szovjet bűnök őket is terhelik, de Ioszeb Dzsugasvili, azaz Sztálin Koba sem orosz volt, hanem grúz, ha már itt tartunk!
Elindult a békefolyamat, ezt szorgalmazza a polgári kormány - OV vezetésével -három éve! Nem lesz egyszerű, talán gyors se, de valami legalább elkezdődött. Ukrajnához - azon kívül, hogy a kárpátaljai őslakos magyarokkal cudarul bánnak - semmi közünk. Bár ennek ellenére rengeteg segítséget nyújtottunk nekik, mindig lekezelően, maga lóról beszéltek, bántak. Az orosz-ukrán háború egy USA(globalista)-orosz proxy háború, ezt az amerikaiak is elismerték, nem rég. Ezért nekünk ettől minél távolabb, annál jobb. Hajrá Magyarország éljen a szabad, szuverén nemzetállamok Európai Uniója!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!