Az a gond, hogy nem érted, amit leírtam, és aminek a lényege az volt, hogy a jelenlegi átlagkeresetből sokkal több eurót lehet venni, mint 2010-ben. Egyébként "Messzersmitt" nem a kollégám, bár sok mindenben egyetértek vele!
Termelői piacon veszem a tejet,tejterméket.Mondom az őstermelőnek/6 tehene + a növendékek/miért 500-ért adja a tejet,megmondta vezérünk,hogy 62% haszna van rajta!Majdnem a fejemre borította a kannát.Azt mondja jó lenne,ha az inszeminátor,a felügyelet,a falugazdász,az állatorvos ,a gázolaj,traktoralkatrész meg a jó isten tudja minek a költségét csökkentenék,akkor ő is levinné az árat. Amúgy meglepetésemre kifakadt,hogy mekkora ökörséggel eteti vezérünk és csapata a népet.Nem kell más,csak az előző aszályos évhez hasonló jó idő és a teheneit kivágja,csak kecskét tart.Jó lenne,ha időnként a termelőket is megkérdeznék-mondta.
Még egy kis olvasmány Bruck Andrástól. Mondjuk az hirdetés, ami már nincs a kormány oldalán - én letiltottam őket, mert sok volt a hirdetésük, ami nálam megjelent -, szóval az első mondata elég érdekes: Az EU "életben akarja tartani Ukrajnát.." https://www.facebook.com/photo/?fbid=3511594625815372&set=a.1401933110114878
OV nap, mint nap szembe köpi nem csak a 25 évvel ezelőtti énjét, de ha kell, akkor a tegnapit is. Egy gerinctelen, elvtelen szarházi, akit mindenaáron csak a hatalom és a pénz érdekel. Ennek érdekében bármikor bárkin átgazol, és láthatóan az sem érdekli, ha közben tönkremegy az ország.
Ez az OV gyűlölő egy jó kis mantra. Mondjuk nincs mit szeretnem azon, aki tönkreteszi a hazámat, de ostobaság egy emberre kihegyezni mindent. Nekem a bajom a módszereivel, az iránnyal és az orosz érdekszférába rángatással van.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!