Orbán úgy beszél a január 20-i PMÁP kifizetésről, mintha az egy ajándék, adomány lenne az államtól, pedig csak egy korábbi pénz értéktelenedés ellentételezése. Az infláció feletti 0.25% prémium pénz szóra se érdemes valójában.
Ha a szokásos, "találjuk meg a kiskaput" próbálkozás volt, de ezt a lehetőséget elzárták orbánék elől: " A bécsi Modul Egyetem egy kormányközeli magyar alapítvány tulajdonában van, ezért az Európai Bizottság szerint nem kaphat uniós támogatást hallgatói számára – írta a Der Standard. A cikk emlékeztet arra,
hogy rendkívül szokatlan, hogy az EU elzár egy egyetemet attól, hogy a
hallgatói Erasmus-ösztöndíjjal külföldre utazhassanak. " "A
turisztikai szakokra specializálódott egyetem 90 százalékban a Matthias
Corvinus Collegiumot (MCC) fenntartó magyar alapítvány tulajdonába
került. Az MCC-t az Orbán-rendszer kádereképző intézményeként tartják
számon, amely jelentős támogatásokat kap a kormánytól. Az alapítvány kuratóriumi elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. Az MCC testületeiben más kormányközeli személyek is fontos szerepet játszanak." https://24.hu/kulfold/2025/01/22/mcc-becsi-maganegyetem-modul-erasmus-orban-balazs-kormany-kizarjak/
Ezeknek a Magyar, nemzeti érdek = Család (Orbán), NER Pénz, pénz, pénz, pénzecske... semmi más nem számít. Ekkora mocskos rabló bagázs még sosem volt az ország élén.
Lasd meg GYESV bol a Strabag kivasarlasa. Biztos el lett mondva ez milyen jo es hasznos es magyar erdek. Aztan kiderult atbasztuk az osztrakokat is csak hogy a WABERERS azaz Tiborcz a legjovedelmezobb aruszallitasos reszbe 62% tulajdonreszt szerezzen. . Magyar kozpenzbol kijatszottuk a Vejnek es meg bevallaltunk egy jo kis diplomacia osszetuzest is erte az osztrakokkal. Hat kurvara megerte. . Ennyi. Itt amint jonnek azzal hogy magyar erdek en mar keresem melyik NER lovagnak csinalnak valami uzletet kozpenzen.
Az nem probléma, hogy 15 eve nincsenek a szocik hatalmon és előtte is kevesebbet voltak. Károkozásokról meg ne is beszéljünk. A magyarok, (nem csak a fideszesek) idő- és arányérzékét elmosta a propaganda.
Bár egy fityeszes szavazónak úgysem tűnne fel, én azért javitanálak. Szóval " hatalom átmentés" fogalmilag azert nem lehet, mivel 15 eve nincsenek a szocik hatalmon. Maximum a politikai jelenüket tudnák átmenteni - de erre nyílván nem lesz fogadókészség.
"Annak érdekében, hogy ne kelljen évekig bíróságra járnom, beismertem az ellenem felhozott vádakat már az év elején, és az utolsó fillérig mindent visszafizettem a költségvetésnek, ezzel részemről lezártnak tekintem az ügyet." . Nagyon hihető!:) Mint Lagzi Lajcsi meséje, hogy őt igazságtalanul meghorcolták, ajajj, aztán mostanában már úgy fogalmaz, hogy "hibáztam".
Szerintem nincs ilyen szöveg most, hogy miért jó ez az államnak, ez nem olyan, mint amiket te emlegetsz. Itt elad egy területet és csinál a fejlesztés köré-fölé egy infastruktúrát, ami nem az államnak jó, hanem a városnak. Ez inkább olyasmi, mint Rahimkulov 13. kerületi tervezett rozsdaövezeti építkezése. Eladnak neki egy rozsdaövezeti részt, csinálnak hozzá egy kedvezményes jogszabályi környezetet, ő meg éoít. A városnak jó, mert eltűnik egy rozsdaövezeti terület. Rákosrendező is egy ilyen övezetnek mondható.
Igen 5,5 millió megtekintés úgy, hogy ha valaki 20-szor nézi meg, az 20-nak számit. Emellett Ausztruában most a legnézetteb videó, Némtországban a 10. Ez a "vidék", amiröl írsz. De segítek, mi nincs vidéken, meg út közben a kocsiban: olyan rádió, ahol hírek címszó alatt ne a fidesz-propaganda menne. Nem véletlenül lötték le a DAB-ot.
nem is értem mire számítottak a 'sógórék' mikor beengedték az 'izéfarkas' fél majd még több lábát is az üzletbe... persze lehet már akkor se volt sok 'választásuk'... most meg már szinte semmi sincs...☺szvsz
Nem Tóth Péter kereste meg MP-t, hanem fordítva azaz MP kereste meg Tóth Pétert. Ha bárki elovassa a teljes beszélgetést, akkor azért nyilvánvaló lesz, hogy itt szó sincs az általad említettekről hanem: " –Nem aggódnak, hogy az ön múltja politikai
támadásokra adhat okot? Hogy ön miatt leleplezik Magyart, mint a régi
ellenzék új arcát? – Természetesen ez is a beszélgetések része volt. Köszönöm Magyar
Péternek, hogy megbízik bennem. Igyekszem a munkámmal meghálálni. Ha a
viszonyunkat próbálom megfejteni, akkor picit távolabbról kezdenék.
Visszamennék tavaly február 11-ig, amikor a Partizán stúdiójában Magyar
először megjelent. Nagyon sok elvbarátom, baloldali gondolkodó keresett
meg, hogy ez milyen tökös ember, milyen bátor, mekkora indulat van benne
– de én nagyon szkeptikus voltam. Ennek még nyilvánosan is hangot
adtam, azt mondtam, hogy nehezen tudom elfelejteni az addigi
tevékenységét, és nem igazán láttam, hogy mi sülhet ki abból, ha egy
újabb kiábrándult fideszes jelenik meg a térben. Ez a kételkedés addig
tartott, amíg el nem kezdtem figyelni a munkásságát. Nagyon hosszú utat
jártam be, de szerintem Magyar Péter is hosszú utat járt be az elmúlt
egy évben. Emberileg nagyon sokat fejlődött. Ennek egyik eleme, hogy
rengeteg munkát tesz bele, és ennek óriási hatása van. Már tavaly
március 15-én látszott, és utána gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy egy
ilyen szereplőre vártam az elmúlt években: valakire, aki all in-ben van.
Akit olyan düh vezérel, hogy mindent feltesz arra, hogy ennek a
rendszernek véget vessen. Ez nagyon fontos feltétel, hogy valaki nem a
rendszer részeként akar megjelenni, hanem meg akarja haladni azt. " folytatás a teljes beszélgetésben
már teljesen hozzájuk nőtt, megszokták... a dokik is mondták - ennyi idő után a 'kilökődés' elleni tabletták szedését is abba lehet hagyni , joggal érezhetik más sajátjuknak...☺ szvsz
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!