ez így volt igen! koronavírus kitört és jött is a cikk: https://www.borsonline.hu/aktualis/2020/04/soros-gyorgy-es-csapata-elszantan-tamadja-a-forintot majd októberben egy másik hír: "Első
ránézésre azt gondolhatnánk, hogy megtalálták a bölcsek kövét a
Szabadság téren, azonban tüzetesebben megvizsgálva szinte kizárólag a
rekord gyenge forinton kaszált hatalmasat a jegybank, ami a profitot
megdobta. " https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201006/kiderult-ki-a-rekordgyenge-forint-egyik-nagy-nyertese-most-meg-zsonglorkodnie-sem-kellett-az-mnb-nek-451570 *-* SEGÍTSETEK LÉGYSZI NEM ÉRTEM!?!? 1) TEHÁT HA SOROS TÁMADTA A FO$RINTOT, AKKOR, HOGY LEHET, HOGY AZ MNB KERESETT RAJTA ??? 2)
HA AZ MNB B@SZTA EL A FO$RINT ÁRFOLYAMÁT ÉS EZZEL ÉRTÉKÉT, AKKOR MIÉRT
BÜSZKÉLKEDIK VELE??? HISZ NEKI AZ LENNE A CÉLJA HOGY MEGVÉDJE!!! 3)
Én úgy tudom, ha az MNB-nél keletkezik a FO$rint gyengülésből egy x
nyereség akkor az államháztartásban egy ugyanakkora -x veszteség
keletkezik!!! Tehát nincsen nyereség!!!! Akkor ezzel csak a birkákat
szeretnék megetetni és propagandát csinálni, vagy a közpénz mnb-n
keresztül az alapítványokba való kilopása volt a cél, vagy most mi is??? 4)
Ha soros támadta a FO$rintot és az mnb nyert rajta, akkor soros
vesztett rajta, vagy ő is nyert rajta? Akkor Soros összedolgozik az mnb
vel és feleztek? vagy SOROS=MNB
majd ment a lecsó az mnb alapítványokba, ahonnan lett márványkádas édes otthon kutatóközpont kuszaszem fiának, meg 11 prémium szerb irodaház, ami azóta a legfőbb cej tulajdonába került! Prüsszel hangoztatják a b*rkák!
Gondolom elmúlt már 18 éves és átfogó ismeretekkel és rálátással rendelkezik az oktatásra , komoly tapasztalata van a munkaerőpiaci kívánalmakkal kapcsolatban és rengeteg alkalmazottat foglalkoztat, sok kollégája is van :) - Én megkérdeztem egy óvodást, hogy elégedett-e az óvodai ellátással, csak annyit mondott, hogy Petike nem engedi dömperezni! Érted? Nem érted...
ezt a hülyeséget hol hallottad? Ha a cseh koronával mentünk volna 260 sem lenne 1 euró, nem pedig 390 Köpcös vajdád a te fizetésedre kilopott 130 FO$rintot eurónként a nép zsebéből! Keress rá: Mindegy mennyi az euró itt FO$rint van! Az mnb-t nem érdekli a FO$rint árfolyama ( 320 körültől mondták 1 darabig) Az mnb oda teszi a FO$rint árfolyamát ahová akarja... 1000+1 cikket találsz.. Jólakott óvodás zsírfejű marci : ott van a FO$rint árfolyama ahol lennie kell.... https://imgur.com/a/Buruqbd
Beszélsz itt a gyerekek megrontásáról? Aztán ki mondta, hogy meg vannak rontva? Tegnap beszéltem egy hatodikossal, aki színötös és nem hallott róla, hogy az oktatás romokban hever!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!