A diszkurzusok ilyenek. Nem lehet tudni, hova futnak ki, de az biztos, hogy egy diszkurzusban több szereplő vesz részt és együtt mennek rossz irányba. Valaki mindig fel van kenve arra, hogy tudja, mi a jó irány.
Ha a magánegészségügyben kezelt pácienseik kezelése vagy az annak nyomán kialakult szövődmény ellátása az állami intézményekben fejeződik be, akkor azt ezen túl kiszámláznák a magánegészségügyi szolgáltatást nyújtónak. Ha így van, akkor ez fordítva is jogos elvárás, ha az egészségügyben elcseszett beteget magánpraxisban gyógyítják meg, akkor azt szépen fizesse az állam.
Talán közérdekű adatigényléssel többre mégy, mint hogy itt szarakodsz. Amúgy én azt gondolom hogy többnyire úgy kezdődik, hogy informális csatornákon megy egy kérés aminek nyoma sem lesz, aztán haverok egymás közt megvizsgálják hogy elég lojális-e az illető, fehér keresztény férfi-e, pedofil-e, és ha igen, akkor bingo.
Egészen jól hangzik, de vedd észre, hogy elég keményen orbánozok is. Mondj valakit, aki mindhármat kiadta nekem feladatba! Az nem kétséges, hogy feladatot hajtok végre. Számítottam rá, hogy előbb-utóbb kiderül.
Neveket akarok tudni és azt, hogyan zajlik egy ilyen kitüntetés előterjesztése. Az államtól is ezt akarom tudni, de az államtól nemcsak a díj kapcsán, hanem a kegyelem kapcsán is. Aztán majd jól meglátom, hogy hova lyukadtam ki. Nekem az is jó, ha tőled tudom meg a neveket, de én sem tudom ezeket a neveket neked megadni, hogy megmondd nekem.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!