szerintem az lesz a meglepetés, hogy Lölő bejelenti, hogy Summa cum Laude diplomát szerzett a Harvard Business School-on, és hamarosan vendégoktató is lesz ott. Első mesterkurzusa: "Kelet-európai karrierépítés, avagy The Wonder of Felchut"
Ez nem magánügy. Gazdasági vonatkozása pedig az, hogy az elmúlt 12 évben Várkonyi Andrea jelenti a legnagyobb veszélyt a NER-re, mert nemcsak a pillanatnyi férjéből képes aranyat ásni, hanem egyúttal a stróman gazdájából is.
PROTESTÁLOK!!!! A napi.hu egy gazdasági site, nem való oda magánéleti hír. A meglepi az lesz Andinak, hogy letette a pilóta jogsit és első útjára Andit viszi magával.
"Betelt a pohár a pedagógusoknál: a szakszervezek a strasbourgi bíróságnál kopogtatnak" Miután itthon a Yacht párt nem tekinti őket partnernek, csak rendeletek végrehajtóinak, ezért teljesen jogos! Ocsmányék meghunyászkodást, hajbókolást várnak el mindenkitől az éhbérért cserébe!
"egy gazdasági fórumon ne süllyedjünk már olyan alacsony szintre hogy egyes emberek magánéletével foglalkozzunk." Ebben a hatalmas útvesztőben egy picikét eltévedtél. BREAKING NEWS : ORBÁN TAKARODJ nem gazdasági fórum. POLITIKAI!!! Várkonyi annak az embernek a felesége, aki a közpénzek és EUs támogatások egy szabad szemmel jól látható részét viszi haza, mióta beugrott Simicska helyére. Tehát egy politikai de még gazdasági topikban is befér. Tudom, szerinted Várkonyi meg is találta az intellektust. Szerintem, lett az a pénz, amiért Várkonyi napi 24-ben intellektüelnek látja Mészáros urat.
Ez a Bizottságtól kiszivárgott, szokásosan megalkuvó ajánlat és csak a 2021-27 időszak pénzeire. A helyreállítási alap némileg külön vonalon fut és nem ennyire biztató. Várjuk meg mit mond ma és majd később is az EP. Ők nem ilyen elnézőek, se Orbánnal se Ursuláékkal szemben.
Tucatnyi jogszabályt és módosítást ígértek be. A lengyelek egyet amit meg is hoztak, de ameddig nem látszik, hogy végre is hajtják nincs pénz. Nincs itt miben reménykedni, a saját rendszerük alapjait nem fogják és nem is tudják felszámolni.
Amiket én írtam, azok tényszámok. Csehországban az energiaárak augusztusban 33%-ban voltak magasabbak, mint 1 évvel korábban. A KSH pedig annak ellenére nem tette bele a rezsiárak emelkedését az augusztusi inflációba, hogy azok augusztus 1-jétől magasabbak. Ez 2 tény.
Ezt meg honnan veszed? Semmit nem csináltak, csak bohóckodtak. Igen, Rogán alá betették a KEHI-t. Vicc. Kialakítják a Korrupció Ellenes Főtanácsot Pintér és Varga részvételével? Vicc. Ezek látszat intézkedések, és ehhez nem kell túl okosnak lenni.
Igazad van. Épp az a bajom hogy eddg sem számítottak az elvek, a jogállamiság. Az anyagi érdekek számítottak. Most meg eljutottunk oda hogy bármit is tesznek orbánék, már nem számít. Ígérhetnek bármit, hozhatnak bármilyen jogszabályt, már nem számít.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!