Kerdeznek valamit. Orbant harmadik hete nem lehet latni. Ennyi ideig o nincs szabadsagon, illetve ilyen zuros idokben ennyire hosszu ideig meg sem szolalni, nos ez nem ra vall. A felesege ott volt 20.-an a misen, de Orban nem. Tortent vele vmi? Kezelik? Hiszem, nincs minden rendben az egeszsege korul.
"Bocs, de Neked vagy fogalmad sincs arról, hogy mi történt a kárári és rákosista időkben, vagy valamilyen közvetlen, vagy akár közvetett módon be voltál oda csatornázva." . Ja hát biztos azért van róla ilen "remek" véleményem mert "be voltam oda csatornázva" :). . Amúgy nem, túl fiatal vagyok ahhoz hogy első kézből legyen tapasztalato,. De arhív videókat megnéztem. 1970-es évekig megvan az összes Szabadföld lent és nagyapám még régebbi újságiokat is mind megőrzött ( mindet persze nem olvastam át :) ). Van azért valamennyi összehasonlítási alapom és mostanság ha felütök egy 1980-as évekbeli Szabad Föld újságot azt már bőven túlteljesítik a 2022-esek.
Tudod, hogy a zorigo egy f.s, amúgy a választási bizottságnáĺ megjelenő kopaszok, m richard és berki krisztián óta lehet tudni, hogy a fidesz és az alvilág szoros kapcsolatáról
Nekem sincs pártpreferenciám, de attól még józanul tudok gondolkodni phd nélkül is. Amugy a rotható nyugaton (svájc) töltöm a nyugdíjas időm jelentős részét, ahol gyermekem és csaldja él. Itt az országot járva, gyakran eszembe jut a mazochista, birka fidesz szavazók, aki ezt az orbán rendszert támogatják. Nyissátok már ki a csipáitok, hogy az otthoni életnél csak jobb életszínvonal létezik európában.
Hát persze, hogy etetik, mert mégis csak kell valaki, akinek meg kellene védeni a "kormány" létjogosultságát. Nyugdíjasnak csak azért mondja /hazudja?/ magát, hogy igazolja, miért tud itt lenni a fórumon minden időben.
Mit nem látsz azon, hogy a közokatás pl annyira nem tudja megtanítani az idegen nyelvet, hogy az egyetemi felvételi feltételek közül is ki kellett venni
A fidesz 12 év alatt nem jött rá arra, hogy nem jó a bolognai rendszer, viszont arra rájött, hogy az egyetemi vagyont fidesz alapítványokba kell kiszervezni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!