Nem is nyertek 1990-ben :))Amióta nem rájuk szavazol viszont egyfolytában nyernek,ha megkérhetlek idén se szavazz a Fideszre,hagyd őket nyerni megint :)))
Latod OV meg a billentyuzetet is ellopja nem eleg neki az 1000 milliard de tenyleg nem banom ha nala van mert igy legalabb talan billenytuzettel ki tud allni vitazni xDDD
hagyjad szerencsetlent nem veletlen fidesz hivok. xD Az allitas szerint ha en most torolnem magamat es visszajonnek egy masik nickel akkor mar nem en lennek hanem egy teljesen mas ember xD
Off! Arra indítottál, hogy megnézzem az olvtárs utolsó 20 hsz-ét. Örömmel láttam, hogy egy szoros követőm már van a fórumon. De igazán az az érdekes amit egyik hozzászólásában írt le hosszasan, csak a lényeg: "Ha valakit kitiltanak és visszajön új felhasználónévvel, az csak egy nickkel tud kommentelni, ez nem klón." Érdekes ... Miért foglalkoztat ilyen visszatérően ez valakit? #57520 (Csakegyolvasónak is válasz egyben) Na, azt hiszem fel leszek nyomva személyeskedésért. :)
Ha legalább ékezeteket használnál, így talán nem hinnénk, hogy az "Oroszok már a spejzban vannak" Valami használható fordító program kellene. Ez a program más országokban még elmegy, de a Magyar nyelv ettől Mívesebb.
Az előválasztás óta a kormánypártiak azon küzdenek, hogy kit tudnak leválasztani a közös indulók közül. Ki a jobboldalt ki a baloldalt más a liberálisokat próbálja lecsatolni, miközben ez a haza mindannyiunké. Vedd már észre, ez a szétdarabolás csak eszköz a maffia kezében. "A fideszt kizárja a korrupció. Ha az összefogásról leválna a jobbik és a dk , a maradék márr elfogadhatóbb lenne." Ezzel a mondattal menjél még magadban egy kört, mielőtt szavazni indulsz. Némi értelmezésre szorul. Érdekes a két legerősebbet akarod kiiktatni, különben neked és a Fidesznek is megfelelne.
Ezek szerint pontatlanul olvastál. Már csak az hogy írtam hogy 2014ben és 2018ban sem rájuk szavaztam pedig a gazdasági érdekem ezt kívánta, már ez is fidesz szavazóvá tesz ezek szerint. Sokakkal ellentétben én nem feketén és fehéren látom a világot.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!