Nemtom milyen jogon nevezel másokat idiótának? Ez inkább rólad állít ki szegénységi bizonyítványt;-) Keress egy jó pszichiátert, te mehesz covid alatt is, mert ez sürgősségi! Pusztán csak ismerem a hazai it világot meglehetősen régről, így ezt a céget is elég közelről. Mivel a topic célja a papírral kapcsolatos információk megosztása így helye van itt. Vannak akik zéró infóval fektettek bele, mert ez a csoda nem oszt meg semmit velük, (ja mert nincs is mit, de ez most mindegy) aztán most esetleg ülnek a veszteségben. Hidd el nincs a cégben olyan igazgatósági tag, akitől vennél használt autót:-) Sem pedig olyan know-how, ami miatt ez lenne az évszázad biznisze, üres lifi. A topic erről szól, ezért ide való...
Ezek száraz tények. Ha pár hétköznapi embert megmentettem a veszteségtől már megérte. Delta technologies fospumpa nem érdekel sem lefele, sem felfele, sem oldalazva, sem kicsontozva:)
De nem ragadtam bele mert tudtam hogy speka felrántás van, és ezt az is mutatja hogy senki nem jelentet pedig sok millió papír forgott, ezért most jön a lecsorgás, aztán zuhanás.
Delta technologies kivéreztetése zajlik már jó ideje. Ha az it szektor véletlenül kap is támogatást az nem erre, hanem a kopasz cége felé fog kanyarodni:) De én is azt gyanítom, hogy más ágazatok pl. Ráchel turizmusa meg Lölő szállodáinak megsegítése, közösségi közlekedés veszteségeinek csökkentése fontosabb lesz. Mi a két legfontosabb adónem? ÁFA és SZJA, oda tolnak pénz, ami ezen adónem bevételek visszaállítását segíti. Kurva nagy baj állam bácsinak, hogy nem utazunk, nem tankolunk, sokaknak nem lesz jövedelme, így szja-t áfát és jövedéki adót sem fizetnek. IT itt csak a 223-ik a sorban...
Persze. persze. Az adrenalin éhség meg a játék öröme. Nekem is volt ilyen időszakom. Most ezt máshol élem ki, mármint a többszörös profit élményét. Tőzsde témával meg úgy vagyok, hogy régen szerettem volna gyorsan a tőzsdén meggazdagodni, de rájöttem, hogy ez keveseknek sikerül, többeknek nem. Voltak jó évek, hogy többet kerestem a tőzsdén, mint a melóhelyen, de válság alatt ücsörögtem én is a poziban. Persze ezek mind blue chipek voltak. Azóta inkább lassan szeretnék meggazdagodni a tőzsdén, az összevissza ugrálás helyett. Időm van, hová rohanni?
Hagyd már őket a kárörvendés és/vagy irigység tipikus magyar műfaj. Senki sem születik rögtön a wall street farkasának. Még Soros Gyurka is bukott már életében nem is keveset, viszont közben kiválóan megtanulta a dolog működését
Deviza most a legjobb döntés, meg az amit írtál, de mi itt sokan akkor is kereskedünk, ha lefele megy a papír, ez a mostani helyzet igen izgalmas a tőzsdén, és sokan pont ezért tőzsdézünk:-))
Nem ér annyit ez a papír hogy sokan idegeskedjenek miatta, tapasztalatból tudom hogy rossz érzés, az e,berek fontosabbak mint a pénz, a jó döntést meg mindenkinek magának kell meghozni. Itt csak + információt kap az ember amit ha akar hasznosít:-))
Nagyjából ez lesz megint. Én a magam részéről kiülöm a cunamit devizában, aztán ha az ár levonult lehet újra mazsolázni. Mint a matuska bácsi a Bujtor filmekben csak én pont fordítva mondom. Ja most jut eszembe nur deutsche mark az ungarische forinthoz valahogy nincs bizalmam:)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.