Amúgy sok ilyen képzelt barátod van? Hangokat hallasz a szobában amikor egyedül vagy? Tényleg olyan mintha látogatási időben csöppentem volna be valamelyik kórterembe. :))) De meg ne sértődj, nem akartlak le degradálni! Tényleg szórakoztató. :)
Szia Lastdepo, ne játszd a “hülyét”😉 Ui: miután végeztél a festéssel, utána jelentél meg ezzel a névvel, már akkoriban is leolvastak téged az uj topikba a regiek , de elég visszamenni az időben kicsit , es nyoma van a forumon . De lenyegtelen is valojaban ,csak ne jatszd a hulyet . Nagy fiu ,Nutexedel mi ujsag amugy?🙂
Lastdepoka ne hazudj , már amikor megjelentél Tiborczként, már az első beírásodnál elő jött a “stilusod”. Le lettél kapcsolva mint a villany 🤣, és játszod a “hülyét” hogy nem tudod miről van szó.
A templomba is találgatások vannak jelenleg arról hogy mi jöhet ide, vagy milyen kör vetette meg a lábát,de írásod alapján Te tudod is 🤣 Megmentő, mitől kellenne ? Nem gondolnám hogy ezen a szinten bárkit is megkellenne menteni. Menteni 180 ról kellett volna 2019 tavaszától-2024 tavaszáig amíg 34 re esett. Tudod akkor amikor czegle volt a kapcsolattartó a részvényesekkel és agyba főbe hazudozott nekik…ne akarjuk már a szart lekvárnak eladni, gondolok itt czeglére.
Úgy látszik többet tudok a cégről mint Te a nagy befektető….ne égesd már magad ilyen dolgokkal hogy még azt sem tudod hogy czegle mióta van a cégben és mi volt a szerepköre.
Melyik resze volt a szarkavaros? Evek ota nyegle akarom mondani czegee a cegbe van es mint diszpecser ugyfelbarat dolgozik. Latom a papiroddal nem vagy kepbe .
Igazad is lehet akár ha az elmúlt tevékenységüket nézzük. De az csak egy szám , és isten ments hogy arra beszéljel, de ezt bármikor megvehetik hamarabb is. Bár az elmúlt 5 évet végig gondolva , lehet csak húsvétra veszik meg.🤣🤣 Tényleg kiszámithatatlan az a papír. Ha korrektek ennyi idő után, akkor pár nap megveszik otc-n és nyilhat az út valameddig. Ha nem, akkor tényleg egy utolso troger hitvany banda .
Óriási szopatas Fejére fehéren benne van maximum ez évben 79,8 de sajna inkább lefelé pl 60 környéke Nem hülyék hogy drágábban gyujtsek minden módszer náluk van ehhez sajnos!!! Mi voltunk a barmok hogy hittünk nekik!!!🤮🤮🤮😓
Minuszolsz te birka de értelmezni valószínű nem tudtad . Ha lejátszák otc-n 79x -en , utána szerintem 120-130 környkéig megfutattják…. A lényeg minnél hamarabb vegyék meg , és ne várjanak dec x ig . Attól függetlenül hogy oltom a papokat, a papír a céggel és a benne lévő emberekkel együtt a bét leghitványabb története, de simán benne van a 120-150 közötti sáv.
tudom, így van ahogy írod, de reméljük h hosszú távon emelkedni fog, jöhetnek új közlemények. Abból is látszik h igaz amit írsz h mikor nincs forgalom mindig esik, ők öntözgetik, ki más? A szekta már rég megbukott, annyíira nem jött be semmiféle pozitív előrejelzés a papírba és ezt a hangadók is pontosan tudják, itt bármi is lesz bármikor, akik hittek ebbe a papírba azok be lettek csapva, ez már tény sajnos, de végül legyen nekik igazuk.
Vergődnek a templomba. Segítek kicsit nekik. Nem feltünő hogy Bodzási is azon a szinten vette át a pakkot Csontostól, pár napja?! A dátum 24 dec x. Az esetleg megfordult bárkinek a fejében a temploba hogy lehet akár péntekig megveszik azt a mennyiséget 79x ig otc-n?🤣🤣 Három nap alatt sz-p oda teszik 79 x re , és pénteken vagy szerdán otc-n megütik, es viszlát ennyi. Miért maxolnák év végéig ? Igaz 5 éve huzzák , lehet tényleg elhúzzák addig. De otc- seperc alatt megvan az a mennyiség ,annyiba , amennyibe pont Bodzási vette . Mi meglepő🤣
Bikuci rendesen leírta a frankót. Bikuci , akik ott őrülnek azok egytől egyig kereskednek a papírral…nyugtatni hitegetni kell a népet amíg ők kijátszák magukat. A legnagyobb az a Zox vagy ki a tököm. Előadta a templomba hogy hány évet ült benne , miközben 19-20 között kiszállt 😂😂😂😂 Akkor is több alkalommal lebukott hogy hazudik a festővel karöltve es stb stb stb
Montoya jól beszél a templomba. 100k val ne verd a nyálad , de amikor kikapnak 100kt az felér nekik egy elélvezéssel, főleg ha piacin teszik. Őrület 🤣🤣
Miért lennék megmentő te ász🤣 pont nem érdekel ki hány évet ül minuszba abba a papírba. Célom? Szinte semmi. Csak még mindig nem veszitek észre hogy madárnak vagytok nézve?🤣
Na most aztán keményen megmondtad apjuk🤣 Azt észrevetted már hogy megint egyre kisebb a tutti fix szint?😃 Az elmúlt 5 év alatt semmit nem raktak le az asztalra , értem ezalatt azt ,hogy 5 év alatt az van ami volt , várás a ki tudja mire . 5 év nem kis idő….
Állítólag 100 m papírt fognak venni . Tényleg van aki azt elhiszi hogy piacról fogjàk? Ott még a fele de a negyede se fog megtörténni. De valamivel kell etetni a népet , szépen felvan festve a sztori🤣🤣
Lehet tudni azt hogy most mire várnak?Iskolakezdési rally -Halloween rally- Mikulas rally, vagy esetleg a húsvéti rally? 2019 óta aki még eszi azt az egészet az tényleg keresse fel orvosát🤣
A temploba a misét tartók előadják a nagy pakkos papot , miközben folyamatosan kereskednek, brutál az a szekta 😂😂😂 A lényeg ,hogy kék szallag helyzetjelentés legyen🤣
A lényeg, hogy már mozifilm is készült a hajókázásról 🤣 Hajrá Delta (ahogy az egyik laposföld hívő mondaná), ba..zatok el még többet a befektetők pénzéből! A sok elmeroggyant meg csak nézi az árfolyamot és hülyíti egymást🤣🤣🤣
A szaki a templomból ‘’Csak szórakoznak páran egy pánikolós napon. Aki berakta a kis ijesztegetős csomagját 70-re, az ott áll vételen is 65-ön,, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 azt mondja a szaki hogy pánikolós nap😂😂😂
Pappe véletlen nehogy 50 alá essen csak az íze miatt . Azt mondja a pali a templomba “a deltát sehol nem erinti a keleti feszkó”. Valaki szóljon már neki hogy a pappét 4-5 éve ütik verik minden olyan hírre ami “nem érinti a csoda céget” meg kell hagyni jobban szonokol mint tapétázik.
Amikor az ember azt gondolná, hogy a hazudozást nem lehet fokozni, megtudjuk, hogy a "Közel keleti feszkó" miatt egy fosadék az árfolyam 😅😅😅 Milyen érdekes, hogy csak az estmédia árfolyama érzékeny a "közel keleti feszkó"-ra 🤣🤣 A telekom, a ricsi stb stb stb nem
Az ajánlásom! Mosolyogjatok sétálva, és közben néha kiabáljatok egyet, hogy HAJRÁ! Ha ez sem segít és tovább esik, akkor szóljatok a piócás embernek 🤣🤣🤣
Ez k..va jó 🤣🤣🤣 2 napja az volt a mondás, hogy többszáz forint lesz, most meg már nyugtatgatják egymást az ápoltak, hogy majd talán megfogják mielőtt irány a pince😅
Na ezért nem szabad szipuzni, ha előtte gyogyszerre ittál 🤣 Ha elmúlik a hallucináció, jön a kijózanodás Vegyétek csak vegyétek, hogy legyen mit elhajókázni a trógereknek 😅
Mindjárt összefüggést találnak a kékszallagos lemondás és a Delta között IS🤣 Azt esetleg lehet tudni ,hogy ugyanúgy fogják őket cumiztatni felfelé is , mint lefelé, évekig?!🤣
80 szoros árfolyamon pörög az est média hölgyeim és uraim, ma buli lesz a laposföldi kultúrházban! Ott lesz a postás, a rendőr, a villanyszerelő A némber aki azt hiszi focimeccsen van Valami csártrajzoló szagértő A nagy manitu Meg a többi ápolt 🤣🤣🤣
piros lett a lufi zárásra --- ahogy jósoltam de. 75 is bejött , de meglehetösen jól tartja az árfolyamát a lufi , szerintem túlértékelt , elképzelhetö egy komolyabb korrekció 70 alá .
Nem értünk mi ehhez 🤣 a laposföldi brókerek szerint éppen 75 szöröz az árfolyam, hiszen volt 1 ft is valamikor. Ez az aluminium sisakos árfolyam értékelő modell 😆 ilyet nem látsz a wall streeten 🤣
Ez màr beteges😅iIt nyomod a hülyesègeidet évek óta,közben meg triplázott a részvèny egy èv alatt! A legszebb az egészben az,hogy egy vasat nem profitáltàl belőle‼️
sajnos úgy nézki vissza a 30-40 tartományba , de elkell ismerni elég jól tartja magát a mi lufink , 70 körül lehet az ellenállás lefelé , de reménykedjünk abba hogy nem következik be
nem vettem és veszek mert szerintem nagyon nagy a lehetöség hogy lenullázik , ha ilyen papir mint a lufi és utánaveszel jó esélyed van rá hogy 100% elveszted a befektetett pénzt. Persze aki mer az nyer ----vagy piros betli oszt 0 lesz. Ilyet nem kockáztat a Lufi King
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.