Most értem haza Chivari-ból és örömmel látom, hogy milyen szépen mozgott számomra a papírka + 18 %.... Annyit mondhatok, hogy itt ismét nem volt semmi új a nap alatt 54 körül kell venni majd + 10 Ft-ban kötelező adni (vétel után egyből be kell állni az eladási könyvbe, az a tuti). Nem tudom szegény szektások mit vártak ettől a vezetőségtől, mivel szvsz ismét OTC részvényvásárlás lesz, mivel ez a cég fordítva működött eddig is és sajnos folyamatosan átverik a részvényeseket.... de szépen lassan majd minden kiderül.....
“Hallgattál volna, bölcs maradtál volna”.+30% a legutóbbi bejelentkezésed óta.Másfél óra alatt 30 milliós forgalom.Már csak ti maradtatok itt a régi motoros haveroddal a lufiban.
Eszméletlen nagy akvit raktak össze , és azt is csak 51%- ban. Ha még lenne bármi a Delta mögött amit évek óta álmodja pár ember, teszem fel a kérdést, benne hagyták volna a tulajt 49 százalékkal? Mondjuk ki, ez a Delta kicsinált majdnem mindenkit 2019 óta , ennyi. 6 év alatt szép akviziciót raktak össze. Valaki még vár valamit vagy valakit, Barnát vagy bankot , vagy repcsit és társait?
Eltévedtél Bogaram ez nem a szektád?! Minek jössz ide fröcsögni és hergelni az embereket.... Maradj szerintem a szektádban, ott úgyis talán még páran elviselnek és idegesítsd ott azokat a semmit mondó bejegyzéseiddel... és biztassátok, ültessétek be még továbbra is egymást, hogy milyen jó bizniszben vagytok...😂 Szvsz pillants néha az árfolyamra és a cég tevékenységére majd gondolkodj el egy kicsit.... Tényleg szörnyű vagy Bogaram, de azért kellemes nyaralást kívánok a részedre 😉 Béke veled! 🙂
Most látom a hírt és mindjárt piros Lassan azt mondom hogy ez sosem lesz 210 de még a régi magasságokban sem egy ilyen hírre semmi ma Ez a brigád no komment Ha egyszer tornádó lesz a Balatonon 🤣🤣
Klassz vagy Reggel jó volt kidobni majd 40 körül vissza nézek Bár ha jósda mást mond jövő héten akkor előbb Sok beragadt újra már ez is lejjebb I csúcs ebből lesz 50 alatti alj
Grat Odaát nem tudok írni de szerintem USA jobbakat hozna mint ez de legyen szerencséd! Azért 80 körül vagy ha azt hamar nagy pénzzel ütné át kb 101 új csúcson én dobom ami van
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.