Sampipi

Regisztráció: 2019-04-30 05:43:37

Hozzászólások száma: 236

Utolsó hozzászólás: 2019-11-19 21:50


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Delta Szekta (EstMedia) kedd, 21:50
Az a Stucky aki mindig szépen higgadtan megfontoltan pozitívan beszélt és magasról volt bent? Na az a Stucky nagy stukker volt! 😂
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 15:32
Értelek! A kgy meghívot első körben azért várod hogy a delta deal sikeresen lezarult lezaruljon? 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 15:29
Milyen tartalommal várod a kgy meghívot és mikorra?
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 13:53
Te azt említetted a hozzaszolasodban hogy hírt várnál a mai nap! Megkérdezhetem milyen hírt?Esetleg egy egyszerű rkgy a konyvizsgalo miatt amit ma kell ki dobniuk hogy  dec 20 án meglegyen tartva? Vagy frankó hírt? 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 13:15
Azért mondom nem kell itt nagyon hasra esni ezektől a számoktól  1.7 m db illetve a 40 milio tol se ha vissza osztjuk!  Azt simán meg eszi  a Mari, meg a marinál kicsit erősebb Juli! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 12:06
Szerintem 200 300 miliot 200 Mari néni osszerak amikor hívja a broki hogy itt a tutti tipp! Sztem ettől a 1.7 m darabtol nem kell elajulnunk! 
Viszont a 40 milio papír ami ment 2 3 hét alatt, az elgondolkodtató az szép szám és bizakodásra ad okot! De ha a 40 miliot szét dobjuk 15 nappal az átlagban napi 2.5 m papír! És én szerintem a napi 1 2 milio papírt bírják venni a marinenik amikor csorog a telefonjuk a brokertol! Mindig van valami ami elgondolkodtató azért, hogy ne dobjuk! De eddig azért sokunknal megis csak megmaradt, hiába keresük találjuk látjuk a negatívumot az amúgy szemmel látható dologban! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 11:52
Nem tudom ki mit nevez marineninek. De azt a darabszámot 100  150 200 marineni meg eszi reggelire! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 11:47
Nekem 9 10 éve van ez a szar. Tudjuk milyen árfolyamok mentek ott akkoriban. Másfél évvel ezelőtt kB belevettem hogy behiguljon a több ezer Ft os részvényem. Azzal nullan vagyok.  Azon kívül figyeltem már tavaly a mozgását ennek a papirnak(azelőtt csak a higitas miatt) és erősen feltunt immáron lassan másfél 2 éve, amit játszanak, azaz fel le fel le 30 40% nyerokkel ez megy 2 éve lassan. En azzal a céllal vettem bele pluszba ebbe a papírba több mint egy éve, hogy nincs tartás, csak játszok, játszok a nagy fiúk hullamjain majd, kisebb nagyobb sikerekkel. És ez elmaradt, nem kezdtem el a frissebb pakkal se játszani mert elkezdtem hinni, hinni azt hogy na itt valami szét fog robbani! Na eddig csak a fejem robbant szét, hogy amiért belevettem a fiatalabb pakkomba, pont nem azt csinálom vele ami a terv volt! 😁🤷‍♂️
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 11:36
Gratulálok ha  összegezve mind a 4 party után szép nyerővel szálltál ki! 👍
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 11:31
Az azért csúnya lenne! De 1 hét alatt majdnem dupla az kiváló ha megulted! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 10:42
Bcs szerint lehet nem indokolatlan a 140 150 es árfolyam. 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 10:10
Igen szép nyerő az már így is én úgy hiszem! Ha én így állnék, biztosan kivagtam volna már az egészet mint macskát.... 
Értelmes magyarázatot én se tudnék adni, főleg azok után amiket végig néztünk, de valahogy mégse  visz rá semmi hogy eladjam, mondjuk lehet azért mert 10 éve van papír. Amit mocskosul bekellett higitanom ahoz hogy most nullan üljek. És valami legbelül azt mondja hagyjad jó lesz. 🤷‍♂️
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 10:03
Egy évbe eljatszak 3 4 alkalommal a 30% pluszt per alkalom, az igen szép osszeadva!
Ez van! Ezt használják ki! De nyilván a tőzsde nem családi kör! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:58
Igen egyetértek, viszont előttünk áll ez a lehetőség is, minden a saját felelősségünk! 
És nyilván valakinek nyernie kell ebbe a játékba! 
Mennyire jól jön egyeseknek hogy sokan elhisszuk hogy itt nagy valami lesz az elmúlt időkre támaszkodva. Közbe persze hogy nem lesz, de ők a profitot meg kiveszik. Pont azt használják ki amibe mi hiszünk. De előttünk is ott az alkalom, minden a mi döntésünk! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:44
Pontosan! 
Mivel azt hisszük sokan hogy itt sok x lesz, ezért minden egyes flehuzasnal elhisszuk hogy na majd most. Csak a majd mostbol mindig az van amit látunk. És amíg azt hisszük hogy na majd most, addig más szarrá keresi magát ezekkel a huzasokkal kihasznalja azt hogy mi befektetok elhisszuk hogy na most. Pontosan ellenkezője ment eddig annak, amit valljunk be várunk másik pár papír mintájára! Na pontosan ezt ülik meg! Tisztába vannak vele hogy mindenki a na most at várjuk ezért könnyebb ez a játék nekik! El lehet így játszani 1 2 3 évig. 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:31
Én is úgy gondolom hogy spekak szálltak ki és spekak húzták fel. Eddig 1 hét alatt húzták fel és 3 4 nap alatt visszaertek.most finomabban csináltak. 3 hét fel 2 hét le. Annak ellenére hogy bcs szemtől szembe azt mondta hogy lehet hogy nem alaptalan akkor a 140 150 környéke.
Viszont egy dolog azért nem tiszta, valaki csak megvett 40 m db reszvenyt.es azt elképzelhetetlennek tartom hogy Mari néni vegye, főleg úgy hogy jött egy komolyabb negatív hír. A Mari néni negatív hírre nem fog venni főleg nem ennyit. Szval okosan felvan itt építve a libikoka hogy azért agyaljon az ember rendesen. 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:11
Én is abban bízok! De a bizakodas mellett jó azért nyitott szemmel járni! További szép nyerő napot mindekinek! 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:09
Elvileg ma regisztráltál és az első beirasod  az hogy mindjárt jön a hír 😁 es egyből kapod a plusz jeleket. De csak azért mert egyből fel beszélsz. (attól függetlenül persze lehet évek óta benne ülsz) 
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:05
Új beugró vagy a mai regedel? 😁
Delta Szekta (EstMedia) kedd, 09:05
Én se temetem!! Csak sokadjára megint ment a libikoka! Úgy hogy 2 hete az egyik kollégának bcs azt mondta szemtől szemben, hogy ő nem gondolná hogy nem alaptalan most a 140 150 es szint! Hát tényleg nem alaptalan 😁 ha nem alaptalan akkor hogy lett megint az a vége ami szokott lenni? Na már most ha meg nem alaptalan akkor viszont belsőleg gyűjtik keményen úgy hogy játszanak az árfolyammal! Ami a jobbik eset!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek