Most értem haza Chivari-ból és örömmel látom, hogy milyen szépen mozgott számomra a papírka + 18 %.... Annyit mondhatok, hogy itt ismét nem volt semmi új a nap alatt 54 körül kell venni majd + 10 Ft-ban kötelező adni (vétel után egyből be kell állni az eladási könyvbe, az a tuti). Nem tudom szegény szektások mit vártak ettől a vezetőségtől, mivel szvsz ismét OTC részvényvásárlás lesz, mivel ez a cég fordítva működött eddig is és sajnos folyamatosan átverik a részvényeseket.... de szépen lassan majd minden kiderül.....
“Hallgattál volna, bölcs maradtál volna”.+30% a legutóbbi bejelentkezésed óta.Másfél óra alatt 30 milliós forgalom.Már csak ti maradtatok itt a régi motoros haveroddal a lufiban.
Eszméletlen nagy akvit raktak össze , és azt is csak 51%- ban. Ha még lenne bármi a Delta mögött amit évek óta álmodja pár ember, teszem fel a kérdést, benne hagyták volna a tulajt 49 százalékkal? Mondjuk ki, ez a Delta kicsinált majdnem mindenkit 2019 óta , ennyi. 6 év alatt szép akviziciót raktak össze. Valaki még vár valamit vagy valakit, Barnát vagy bankot , vagy repcsit és társait?
Eltévedtél Bogaram ez nem a szektád?! Minek jössz ide fröcsögni és hergelni az embereket.... Maradj szerintem a szektádban, ott úgyis talán még páran elviselnek és idegesítsd ott azokat a semmit mondó bejegyzéseiddel... és biztassátok, ültessétek be még továbbra is egymást, hogy milyen jó bizniszben vagytok...😂 Szvsz pillants néha az árfolyamra és a cég tevékenységére majd gondolkodj el egy kicsit.... Tényleg szörnyű vagy Bogaram, de azért kellemes nyaralást kívánok a részedre 😉 Béke veled! 🙂
Most látom a hírt és mindjárt piros Lassan azt mondom hogy ez sosem lesz 210 de még a régi magasságokban sem egy ilyen hírre semmi ma Ez a brigád no komment Ha egyszer tornádó lesz a Balatonon 🤣🤣
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.