Itt sajnos bármi benne van, bár szvsz 65-70 közötti tartományban marad az évben, sajnos az Eu pénzek nélkül, nem nagyon lesz itt haszon, csak egy kis csipegetés. Viszont ha ezek az elmaradt pénzek egyszer megérkeznek és ha a Delta lesz a befutó, akkor mehet egy nagyobb emelkedés... addig csak vágyakozás van....
Vicc ami itt van sőt sírni való! Full bika piacon illet volna fel év múlva újra felhúzni pl 100 fölé Márcsak ha egyszer kis konzum2 lesz akkor kárpótolja a sok benyelt ideget gyötrődést családok szétverését! Pl 1500-2000
A "felbeszélők" szerintem szép lassan ide fognak menekülni, mert a szektában már olyan szintű a nyivákolás, hogy ahhoz képest ez itt kész felüdülés és paradicsom! :))
na a szektában már molotov koktéloznak , meg a BTK-t emlegetik , a felbeszélök meg angolosan leléptek . Hiába volt a lufiból a figyelmeztetés évek óta .
Nincs kizárva Már másikban veszekednek de megértem főleg a bikuci t! Ő egy védtelen jó arc itt és sajna hogy athuztak emlékszem Bedobta App opus párját delta meg gyilkolja lelkileg idegileg Ejha marad a jó öreg 2sben
Hát azért még mindig tud meglepetést okozni a templom. 300 milliardos injekcióról beszélnek mikor a cég 6 mrdt- se tud összekaparni ,ami a céjuk akviziciokra . Fantasztikus az a csoport 🤣
Mindenkinek hihetetlennek tűnt akkor, de múltkor is eltaláltad. Szerintem ez a jóslás is bejön, látva az édektelenséget és az egye csökkenő árfolyamot!!
Ja az nagyon szomorú! Meg a delta is rengeteg embert tönkre tettek! 210 minimummal! Ha korrekt duma lett volna már érintette volna mi t anno set 424,5 és siman átvette vagy masterplast 3000 t ér a cége és volt jóval felette! De itt 99,8 😩 Josda2 rés vétel 61-63 és kb 102kidobni!
Megint nem tudtad értelmezni és összemosod a két dolgot. Segítek. - 60-65 körül jó lesz. -spekával feljebb húzva 130-140 környékére , de mindenképp vissza egy 100-120 ft közötti sávba. -szerintem annyit letudnak hozni, de több ebbe a papirba nem is volt , meg nem is lesz. - hogy mikor? 2028 - ig valamikor biztos 🤣 Kapise, Dilivilokám ?🤣
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.