Bár nem tőlem kérdezted.....de "első körben" 5 -6000 közé várom. Ez felefelé 80 -100 %. Visszafelé 40- 50 % a jelenlegi árfolyamhoz képest.....ergo több is visszajön.
Kártyaleosztás elve szerint allokálnak, ahogy a kibocs.tájékoztatóból kiderül...
És ha jól tudom, 5 napig lehet jegyezni, de 3 nap után lezárhatják a jegyzést...Gyakorlatban ez akkor történik, ha ezen idő alatt elhordják a felajánlott mennyiséget...
Valóban nem látom most még át. Nagy hír kellene hozzá. Talán a gyergyói projekt megadja a választ. Azt írták h még júliusban pontot akarnak tenni az 'i' re.
MEnnyi a folyamatban lévő projektek ellen értéke kb?
Túljegyzés esetén allokáció van......ugyebár?
Vagy ha a sorban állók lejegyzik a maximum mennyiséget akkor korábban lezárják a jegyzési időszakot?
Mennyi jegyzési költséget számol fel majd az ERSTE vajon?
Aki tud, kérem válaszoljon, mert kb. 100 évvel ezelőtt jegyeztettem Danubiust az OTP-nél 1000 Ft-ért és már nem emlékezem a részletekre.
Bocs,Feta,keveset értessz a tőkepiaci működésből..
Nem baj,majd egy hét múlva rájössz,hogyan lehet ennyi papírt eladni.....Vagy lehetne 2X ennyit is...
Hangosan azon gondolkodom, hogy miként lehet eladni 400k részvényt:) napi pár millás forgalom van eddig csak. Ahhoz hogy beessen 1mrd legalább akkora durranást kellene végrehajtani mint amit a phylnél csináltak pár hete. Úgy 5000 Ft ig felcsapni a részvény árát egy rallyval és ott is tartani, hogy ne legyen érdemes eladni.
Nemdebár ellenben ugye vagy mégse :) ?
Én eddig is elismeréssel olvastam a hozzászólásaidat,de nem szóltam hozzá,mert szakszerűségében keveset lehetett hozzátenni.
Azt hittem,én egy kicsit más oldalról segítettem, de úgy látszik, volt ahol ez visszafelé sült el.
Nem baj,én nem haragszom senkire,remélem a nyár végi árfolyam mindenkit kárpótolni fog.....
Abból nem következik, de ha a jegyzésből eredő tőke,mint önrész pont elég az EBRD-s 25 millió EUR lehívásához,akkor már más a leányzó fekvése...
Főleg, ha sikerül még nagy projekteket behozni,amik az önrész hiánya miatt nincsenek még bejelentve...Reménykedjünk..:-)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....