Igen, olvastam, hogy sokan nem szeretik az Erste-t, főleg akik anno Random-nál voltak, mert nem jó a felület, van egy csomó hibája, stb., de ezeken, meg azon kívül, hogy sok részvénnyel nem lehet kereskedni náluk, van egyéb is?
Elmondod légyszi, hogy miért írod ezt a 200 milliót? És hogy mit ajánlotok Erste helyett? IB?
Az amerikai piacon még elég zöldfülű vagyok, eddig csak magyar részvényeim voltak, de mivel a számlám is az Erste-nél van ( volt Citibankosként elég jó kondíciókkal ), így náluk kezdtem a tőzsdézést is, a többi felületet nem ismerem.
Elmondod légyszi, hogy miért írod ezt a 200 milliót? És hogy mit ajánlotok Erste helyett? IB?
Az amerikai piacon még elég zöldfülű vagyok, eddig csak magyar részvényeim voltak, de mivel a számlám is az Erste-nél van ( volt Citibankosként elég jó kondíciókkal ), így náluk kezdtem a tőzsdézést is, a többi felületet nem ismerem.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.