Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten
teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten,
hogy a kertnek egy fájáról se egyetek? https://kephost.net/p/MTQ1NTIwNQ.jpg
Haverral szidjuk a nvdia ceo t kő a qva nénje mit képzel Miatta esik az összes quantum Én rigetti vettem és ionq nyitás után 45% mínuszban De Erste?? Mi ez eladók egy magyart de am sőt majdcsak t+2 vehetek!!miert??
Szerintem a drónosokban és az ai-ban rövidtávon több fantázia van, mint az agyonvert kvantumban, befut egy rendelés/pletyka és felrántják. Mondjuk most erősen shell shocked vagyok, máskor 40 százalékos esésnél már vettem volna a YOLO cuccokból, de mos alig merek csipegetni.
kurva szarul nez ki es mar eleg sok van belole... 5 korul duplazom a pakkot, lesz egy 7-es atlagom es kiulom... nem tudom miert esik, mindegy. szarni bele
giga buko SBEV es SES... kb feleztem ezekkel, kicsit fajdalmas volt. Tanulsag: premarketben nem szabad yolo szart venni, mert teljesen mas a piac, koszonoviszonyban sincs a nyitott tozsdevel....
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.