A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
Ma 9,4%-ról 9,11%-ra csökkent a shortállomány. EYIK nagy shortos kiszállt. 0,5-ről 1,88-ig ment fel majd visszaesett, mert az az EGY shortos megvette amit akart és nem volt több shortos vevő. Szerintem ez történt ma. Mi lesz ha a többi is követi?
Papír nélküliként nem akarok itt TA jellegű okoskodásokba bocsátkozni, mert ez a cég már a levesben ázik egy fél éve, minden TA alaptalan és érvénytelen. Figyelem az agóniát, szerintem max ultrarövidtávban érdemes gondolkodni, leginkább DT-ben, ma is egész volatilis volt a kereskedés ezzel a 10%-os hintával. Játszós pénzzel tartom csak értelmét beszállni, max akkora tőkével amit nem fáj lenulláznod. Nem tudom megvan-e még az év közben vett 2.4 átlagú pakkod (nincs is hozzá közöm) de ha tartod még és szeretnéd annyira hígítani hogy nullában kiszállhass, ahhoz is elég nagy bátorság és szerencse kell. Sokan a Santander deal-től várták a csodát, de kitörés helyett tovább esett. A piacnak pedig - mint az közismert - mindig igaza van.
Wirecard AG
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.