Jolika_beteg_neussed

Regisztráció: 2020-06-25 19:30:50

Hozzászólások száma: 72

Utolsó hozzászólás: 2020-08-07 16:16


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

AutoWallis péntek, 16:16
Székely úr véletlenül rátenyerelt a rv-nyomtató gépsor expogombjára. A leállításán már többen is dolgoznak.
AutoWallis péntek, 12:41

Szép nap. Egy órával ez előtt alaposan kitömtek valakit 80k papírral, aztán egy párezer forintos "pakkal" le is rakták az árfolyamot. Máris bukóban ül szegény, dehát ez az érzés már hagyomány az AW háza táján. :-)
A könyvben sincsenek említésre méltó tételek, gazdát cserélt eddig 150k rv, a majd' 300millából, fél ezrelék a forgalom. Hogy az intézményi befektetők miért ignorálják ezt a papírt.. nos, azt az intézményiek pontosan tudják.
AutoWallis csütörtök, 21:41

Ezt már az első 40%-os üzletrész megszerzésekor is lebegtették.
Jó hír, hogy a vételárként kinyomott bő 10 milla rv-t nem lehet azonnal és korlátozás nélkül a piacra borítani. Csúnya lenne, illetve lehet is némi csúnyaság ha az engedélyezett ütemben, évi kicsit több mint 3 milla rv-t eladhatnak, a mindenkori 30 napos átlagár 85 százalékán.
Az jelenleg 72 forint. Talán a kisbüfik abban bízhatnak, hogy az Iniciálos srácok egy picit többet szeretnének majd kapni a papírjaikért, elindulhat majd egy kis játszadozás az árfolyammal. Illene már lassan egy friss részvénykönyvet közzé tenni.
AutoWallis csütörtök, 11:31
Nem itt kellene közzétenned frusztrációidat. Semmi nem fog változni, legfeljebb az önbecsülésed. Szomorú. Ez régebben egy szakmai fórum volt..
AutoWallis csütörtök, 10:42

Na. Múlt hét csütörtökön is hatezres pakkokat borogattak rá a könyvre. Vajon mi lehet ennek az oka? Mindjárt én is odaborítok 111 darabot, csak hogy megszakítsam ezt a szép hagyományt. :-)
Remélem ma már benéz 80 forint alá, mert akkor pakkom hígítása következik, legalább annyira hogy a következő 90-es látszatkitörésnél nullában ki tudjam vágni az egészet, megköszönve a lehetőséget.
AutoWallis szerda, 09:58

Folytatódik az augusztusi rally. Ugyanazok a tételek a könyvben mint tegnap. :-)
Hogy bírják ezt idegekkel az intézményi befektetők?
AutoWallis kedd, 17:33

Volt ma két (2) kötés. :-)
Két kötés pedig - akárhogy is nézzük - már majdnem három.
AutoWallis kedd, 11:19

Szünnap van az AW-nál? :-) Vagy szülinapja van a tulajnak, így kereskedés sincs?
Szépen megpakolták a tizes könyvet kamuajánlatokkal, de szerintem ha beállnék 80 forintra, hirtelen lenézne oda az árfolyam és kapnék egy szép adagot..
Eladói oldalon is a szokásos 100k van szétterítve, halál unalom.
AutoWallis hétfő, 11:24

Nem tettél a "hozzászólásod" végére tizenhat emojit, ez sajnos kizáró ok, így nem érdekel a könyvelői állásod sem. :-)
Egyébként sem érek rá, jelenleg vidéken vagyok, körtepálinka projektem kellős közepén. És a gyümölcs összegyűjtése, kiválogatása, cefrézése odafigyelést igénylő, hetekig tartó, komoly munka, kritikus fontosságú a pálinka minőségét illetően és a lepárlás folyamatáról még szót sem ejtettem. Kénytelen leszel könyvelési és portfolió-menedzselési feladataidat maradék könyvelőid között megosztani. Sok sikert.
Ami csodapapírunkat illeti, sikerült az előző záró alatt nyitnia, de gyorsan be is töltötte a húszfilléres rést, hogy szabad útja legyen a ma délelőtti öntikének.
AutoWallis hétfő, 10:15
Csak emlékeztetnélek tá, kedves Rupert: ahhoz, hogy a wallis árfolyamának egyetlen forintos emelkedésével több millió forint virtuális profitod keletkezzen, nos ahhoz több millió darab AW papírral, alsó hangon százmilliós nagyságrendű AW befektetéssel kellene rendelkezned.
És persze ez pontosan fedi is a valóságot, semmi kétségem felőle, különösen a fórumban előadott mondanivalód stílusa és tartalma alapján. Azért - mindössze a tisztelet jeleként -  szivesen rápillantanék a BÉT-en és máshol összeállított, diverzifikált portfoliódra, hátha tudok tanulni valamit. Nagy megtiszteltetés lenne.
AutoWallis 2020. 08. 02. 22:16

Mi a baj, kisgyerek? Véget ért a nyaralás? Elfogyott a fagyipénz? Kűldjek? :-)
Egyébként azt igérted, nem írsz többé ebbe a topikba. Már annyira hiányzott a harmadosztályú, szakmaiatlan, hatkarátos bullshited, hogy azt el sem tudom mondani. Eredményes kereskedést kivánok a jövő hétre!
AutoWallis 2020. 07. 31. 23:29
Hülyéskedő kérdésre egy hülyéskedő poén. :-)
AutoWallis 2020. 07. 31. 22:52

Eladom a pakkomat 55ft-ért, ha érdekel, nagyjából huszonötezer darab plusz az apró.
Egy visszavásárlási opciót kérek csak cserébe, két hetes határidővel, mi szerint visszavásárolhatom 40ft-ért, ha mégis meggondolnám magam. :-) Benne vagy?
CIGPANNONIA kitartók 2020. 07. 31. 15:34

Nálam Soproni IPA :-)
Jó beszálló volt ma 320-on.
AutoWallis 2020. 07. 31. 10:52

Igazad volt, sőt, már reggel ki is repült a galamb. :-)
Hírre pedig adni kell, szép lassan adogatják is, bele is vesznek, de semmi komoly történet. A könyvben sincsenek említésre méltó tételek egyik oldalon sem. Unalmas nyári péntek lesz.
AutoWallis 2020. 07. 30. 11:18
Azon sem csodálkoznék, ha a Q2 jelentést hétfőn tennék csak közzé, nehogy hétvégén agyvérzést kapjon néhány részvényes. :-) Rendes fiúk ezek..
AutoWallis 2020. 07. 30. 10:51

Hatezres pakkokat öntöget "valaki" (persze nem a cég, neeem-neeem..)
Zárótippem: 85ft, négymilliós forgalommal.
AutoWallis 2020. 07. 30. 10:05

reál: 105/53 p42
(vérnyomásom ma 10:00-kor)
Úgy tűnik ma is szédületes nap lesz a wallisban. Holnap havi zárás, be kell állítani a havi átlagot. Bár a kereskedés intenzivitását nézve már az éves átlagot is most akarják beállítani 82 forintra. Nagyon fontos apportok vannak még erre az évre beütemezve, nem szabad túllépni az előirányzott szintet.
AutoWallis 2020. 07. 29. 13:12

270 x 6 = 1620db, azaz a mai forgalom. Ez döbbenetes, négy kötéssel beállították az összrv-szám hat azaz 6 milliomod részére a forgalmat. Vajon milyen céllal?
Viszket az egérnyilam, hogy rádobjak a könyvre 270 darabot, ezzel máris 7 milliomod részre emelve a mai műsort. Az első vevő 87 forinton áll, kapna egy kis aprót. Siralmas.. tizes könyvben cirka 100k eladó papír csücsül, a vételi oldal viszont ennek a harmadán sem áll darabszámban. Igazuk is van, én sem vennék jelenleg egy darabot sem. Illetve vennék, névértéken, korlátlan mennyiségben. :-)
AutoWallis 2020. 07. 27. 18:47

Jó ideje 100 alatt van, ami  a tényeket illeti. Ebben az évben néhány februári hetet leszámítva nem is volt 100 fölött de azt nem teljesen értem, miért jó a tulajnak hogy az olcsó szemetével akar céget bővíteni? Az Appeninn esetében már nem is működött a dolog, nem fogadták el tőle csak a kápét, ami azért presztizsveszteség, akárhogy is nézzük.
Ahhoz hogy ez a papír valaha is újra megnézze a 200 forintot, picit komolyabb intézményi vevők kellenének, a jelenlegi átlagforgalom többszöröse, illetve olyan gesztusok a tulaj részéről, ami az otinál magától értetődő. A 60 mrd-os srv vásárlásra gondolok első sorban, persze az AW esetében ilyen volumenre semmi szükség nem volt eddig sem, viszont már ennek a nagyon jelentéktelen töredékével is karban lehetett volna tartani az árfolyamot, lévén az átlagforgalom nem éri el az összrv-szám fél ezrelékét sem. A közkézhányadot kellene legalább megduplázni ahhoz hogy kialakulhasson egy valós piaci alapú mozgás és visszatérjen némi bizalom. Perpillanat a közkezet adó büfik többsége bukóban ül és valószínűleg csak a kiolvadását várja, minden további AW-t érintő perspektívára magasról tesz, mert hatalmas csalódás a cég és a papír. A kritikán aluli kommunikáció a cég részéről erre csak ráerősít.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek