A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
Hát ez érdekes ! Most én is el tudtam adni, holott a brókercég folyamatosan arról tájékoztatott, hogy befejezték a kereskedését. Eddig hiába is próbálkoztam
Szia. Ersténél ez van : WIRECARD AG (ISIN: DE0007472060) részvények kivezetésre kerültek a Xetra-Frankfurt piacról, így a NetBrokerben a továbbiakban nem elérhetőek.A részvényekre új megbízást a Xetra2 piacon tud megadni telefonon keresztül bankáránál, üzletkötőjénél vagy ügyfélszolgálatunkon a 06 1 235 5151 telefonszámon.
Sziasztot ! Nekem sajnos csak most esett le hogy kivezetik, maradt 1000 db, szerencsére nem túl magasról. Én XTB-nél vagyok, ahol az árfolyamot folyamatosan látom , de nem lehet eladni, és kérdésemre válaszolva elmondásuk szerint beszüntették a kerekedést. Ilyenkor mi van?
Igen, erről írtam kedden. Kiszállt egy nagy shortos, de mikor követi a többi? Kering a 01.12.-i kivezetési dátum. Nem tudom mennyire megbízható info. Amennyiben igen, akkor kizárásos alapon 01.11. marad erre. Ha hétfőn feltépik, akkor részemről elhiszem és zárom a pozíciót.
Shortseller des Hedgefonds Greenvale Capital LLP ziehen sich aus ihrem Engagement in den Aktien des Anbieters von Lösungen für den elektronischen Zahlungsverkehr Wirecard AG (ISIN: DE0007472060, WKN: 747206, Ticker-Symbol: WDI, Nasdaq OTC-Symbol: WRCDF) komplett zurück. Die Leerverkäufer des im Jahr 2015 gegründeten Londoner Hedgefonds Greenvale Capital LLP haben am 07.01.2021 ihre Short-Position von 1,91% auf 0,00% der Wirecard-Aktie verringert. Aktuelle Netto-Leerverkaufspositionen der Leerverkäufer der Hedgefonds in den Aktien der Wirecard AG: 1,25% Coltrane Asset Management, L.P. (29.06.2020) 1,00% Samlyn Capital, LLC (07.07.2020) 0,90% Coatue Management, L.L.C. (04.01.2021) 0,68% Susquehanna International Holdings LLC (07.01.2021) 0,63% Slate Path Capital LP (07.01.2021) 0,36% XAIA Investment GmbH (02.12.2020) 0,00% Greenvale Capital LLP (07.01.2021)
Én abban bízok, hogy valaki nagy lehajol a romokért, vagy azt hiszik az emberek, hogy valaki nagy lehajol a romokért, és jön bele speka pénz. Neked is papírod Csabi71?
Wirecard AG
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.