MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Bocs de aki ilyet mond az nem a hazajahoz hu csak egy parthoz. Ha nem tudod elfogadni hogy vannak magyarok akik nem ugyanazt a partot istenitik mint te azon nem tudunk segiteni. Ettol meg semmivel se lesz valaki kevesbe hazafi vagy jobb ember mint te, sot. En nem tekintem hazafiatlannak aki a fideszre vagy masra szavaz mint en. O dontese es joga.
Azt mondják állandóan választjük le Terrorizmust a Menekült kérdéstől,akkor nincs határ mennyien ÁLDOZATUL ESNEK!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉN AZ ILYEN MENEKÜLTEKET!! -Nagyon láthtó/kivehető a Baloldal a MENEKÜLT KÉRDÉST ÉLETBE TARTJA..
Na értem nem """"""""""""""játék""""""""""""" a válsztás Megmondom őszintén ezeket a rejtett dolgok Koordináció visszalépés,tecnikai/taktikai szavazás vannak ennek előállítói igaz De nekem magas!! na meg mit garantál ebben mondhatom széleskörben már nem állnak be!! mért mert úgyse látják a lefedettségét...Áhh tanuljuk még mi ezt Magyar külön pártban érzi jó magát..
A JOBBIK kijelentette, hogy sehol sem lép vissza. . Fogadjuk el, hiszen már egy visszalépés is min. 150 millióba kerülne neki a támogatási rendszer szerint. . Akkor adódik a kérdés, hogy az MSZP-P és a DK hogyan reagál? Ők már az indulásnál elosztották a körzeteket egymás között így eléggé vitaható lenne bármelyik részéről, ha az átengedett körzetben visszaléptetné a jelöltjét a JOBBIK javára. . Így min. 3 jelölt + a még talpon lévő LMP . .
Nem,hát választás lényege külön külön,de Bizonyitani kell!! Több meg már üres beszéd tárgya,bocs nem megbántani akrtam.Hát hogyne én is felhasználnám ellenzéki szeppontból könnyebb feltételekre szabott választást!!
Kevéske eset van (jobbról/balról) de nem viszik Alkotmánybíróság elé paragrafus változtatások formájában, mert ez így jó a hatalomnak (mindkettőnek eszébe sem jutna) Ez így van az egész világon (usa/eu) és ezért harcol minden párt, hogy kormányra jusson, a buta adófizetőt meg lefoglalja az elhülyítő (bal/jobb) média
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/