Topiknyitó: pampa 2017. 10. 25. 08:47

VÁLASZTÁS 2018  

MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 20:45
Előzmény: #1578  gambadoro
"hogy lett wien megint a világ legélhetőbb városa?"
.
Azért,mert az illegális migráció okozta veszélyeket nem veszik figyelembe,csak a jólétet.Kíváncsi leszek 5-10 év múlva a bevándorló városok hogy fognak szerepelni a listán...
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 20:42
Előzmény: #1577  Törölt felhasználó
Értetlen,hazug emberrel nem lehet szót érteni,úgyhogy én is utoljára cáfolom meg a hazugságaidat,mert látom nincs értelme tovább.
.
"Aztán robbant a bomba, amikor szaúdi részről megérkezett a negyedik érv is:Ja, igazából mi két és félmillió szíriai menekültet fogadtunk be, csak ez nem látszik a statisztikákban!Erre a szaúdi adatra pedig tényleg mindenki felhúzta a szemöldökét. Az ENSZ ugyanis kemény 561 menekültről tud Szaúd-Arábiában; ahol ugyan valóban él félmillió szír, őket azonban vendégmunkásként alkalmazzák, és nem is csak a háború kezdete óta. A Foreign Policy jóvoltából a héten ráadásul az is kiderült, hogy ez a légből kapott adat csak része egy átfogó imázskampánynak, amit egy befolyásos amerikai PR-ügynökség talált ki."
.
 "Ezért bízta meg a Podestát azzal, hogy újságírók számra állítson össze egy fiktív adatsort a 2,5 millió menekültről, és azokról a százezrekről, akik tartózkodási engedélyt kaptak (amivel a munkához, oktatáshoz és az ingyenes orvosi ellátáshoz való jog is együtt jár)"
.
https://index.hu/kulfold/2015/09/28/szaud-arabia_podesta_pr_lobbizas_ensz/
.
Azt tudom javasolni több forrásból tájékozódj,pihenj többet,igyál több folyadékot,mielőtt marhaságot beszélsz.
gambadoro 2018. 03. 21. 20:41
hogy lett wien megint a világ legélhetőbb városa?
és a nagyszerű budapest 77. ugye?
szó se róla nekem sem tetszik ha a gyerek négerekkel jár iskolába
de éppen tegnap mesélte valaki, hogy az elit 5 ker iskolában 3 HÁROM kínai osztálytársa van a gyerekének az évfolyamon + 2 arab 
na tessék
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 20:32
Előzmény: #1574  Törölt felhasználó
Utoljára fáradok: az, hogy nem fogadnak be senkit,  meg tüzparancs, egyelöre a te agyszüleményed, mert semmivel nem tudtad még picit sem alátámasztani (gy.k. ordas nagy hazugság, amit nagy nyilvánosság elött terjesztesz repetitív módon).. . 
Az index cikk amit hozol,  a 2,5 millió szírt cáfolja, de az 500 ezret nem..  
.  
Az, hogy szaudiban csak vendégmunkás szírek rendelkeznek vízummal, megint csupán agyszülemény, mert alátámasztani semmivel nem tudod. A BBC vagy UNHCR sem állít ilyesmit (az ellenkezöjét igen). Egyébként is abszolút lehetetlen hülyeség, mert a feleségek nagy része, a gyerekeknek meg összessége nem fog dolgozni,  de ilyen dolgokkal ne is fáraszd kicsi kapacitásod.

Ezeket az egyszerü logikai dolgokat sajnos túl hülye vagy, hogy megértsd, ahhoz viszont elég bunkó vagy, hogy folyamatosan hazugozz a fórumon, úgy hogy te egy légbölkapott állításodat sem támasztod alá, viszont legalább cáfolni sem tudod egyiket sem,  amit hazugságnak állítasz be. Ehhez a lélekemelö és önkritikamentes tevékenységhez kívánok sok sikert és eröt, hajrá. Fideszkatonából sosem lehet elég az országnak,  föleg ilyen jólfejlettekböl.
1378 2018. 03. 21. 20:08
Mielőtt ölre mennétek, leírom újra a pakisztáni példát gondolkozzatok el rajta.
Rendszeresen kapnak el határunkon pakisztáni csoportokat. Az afgánok, pakisztániak tvben lenyilatkozzák, hogy míg eljutnak a magyar határig az kb 7000 eurójukba kerül és még kb 3000-t kell költeniük ha be akarnak jutni az eu-ba. Ha határon elkapják pénzt bukta. Ezek az emberek jelentős pénzmennyiséggel vágnak neki az útnak életüket kockáztatják, hogy eljussanak az eu-ba. De MINEK?
Pakisztán annak idején India része volt és így a brit gyarmatbirodalomhoz tartozott. Ráadásul azon státuszu országok közé, amelyeknek britannia engedélyezte, hogy amennyiben szeretnének brit földön letelepedni azt megtehetik egy könnyített eljárással. Lássátok példaként a Londoni főpolgármester szüleit, hisz ő is pakisztáni simán betelepedtek britanniába.
Akkor, mit keresnek itt a határainkon, amikor 10000 euróval a zsebükben a brit konzulátuson vagy nagykövetségen kérhetnék, hogy britanniába beutazhassanak és letelepedjenek.
Ezt megkérdeztem egy angol angol úriembertől aki utánanézett ennek a dolognak. Válasza nagyjából az volt, hogy nem kaphat brit vízumot az a pakisztáni:
1: Köztörvényes bűncselekményt követett el. (Emlékezzetek a 27 szeres gyilkossággal vádolt pakisztánit akit pakisztánban is köröztek itt fogták el röszkén.)
2. Terrorista fenyegetést jelent.
3. Radikális hegyi iszlamista törzsből származik (Ezt nem tudom miért vette külön a terrorista gyanustól)
4. Abszolút analfabéta saját nyelvén(pastu) is írástudatlan.
5. Van orvosi vizsgálat, valamilyen fertőző betegségben szenved (mondjuk tbc)
6. Nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy mikor született, mi a neve stb. vagyis nincsenek papírjai, bemondásra angolok nem fogadják el.
7. Emellett rendelkeznie kell 3 hónapra elengedő pénzzel, a 10000 euró ezt fedezi.
Magyarán a magyar határon azokat kapják el, akik ezekbe a csoportokba tartoznak.
Szerintem ezekre nekünk nincs szükségünk.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 21. 20:04
Előzmény: #1573  Törölt felhasználó
Egyszerű ez is a köztök lévő személyes ellentéteket ez ilyen szekta ez ilyen vallás(nevezhetem polítikainak akár)
ide importálnák!! Ők maguk között sincs béke!!
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 19:59
Előzmény: #1567  Törölt felhasználó
Az a szomorú,hogy titeket ilyen kamu pr cikkekkel milyen szépen meg lehet vezetni.Simán benyeled,hogy azok a szaúdiak akik világosan megmondták nem fogadnak be menekülteket,és a határon tűzparancs van,befogadtak 500 ezer szír menekültet. :))))))
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 19:57
Előzmény: #1565  Törölt felhasználó
Nyuszika,látom a szövegértelmezéssel sok gondod van. Még egyszer: a BBC-t te cáfolod,nem én,az ensz pedig a szír vendégmunkásokat elfogadja menekültnek.A link amit pedig már nem tudom hányszor belinkeltem a kamud megcáfolására itt van sokadjára:
.
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 19:55
Előzmény: #1564  Törölt felhasználó
Miért hazudsz már megint?? Hányszor mondjam még el,amire hivatkozol pr cikkre az egy nagy kamu? Linkeltem az index cikket is hozzá amiben leírják, egy washingtoni lobbiszervezetet fizettek le a szaúdiak,hogy azt terjesszék róluk ők bizony befogadtak 500 ezer szír menekültet,meg 2,5 millió szír amúgy is van náluk,amit te szépen elhittél,és próbálod igazságnak beállítani. Amiket linkeltél ( és nem kamu cikkek ) azokban pedig szintén le van írva,hogy azok a szírek vendégmunkások,és a migrációs válság kirobbanása előtt is ott voltak már.Én nem cáfoltam a BBC-t,te cáfolod, amit ráadásul saját magad linkeltél be :))) Kabaré :D
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 21. 19:54
Előzmény: #1570  HPeter76
Mikor senkit nem kell meggyőzni!! Tisztára olyan mikor meggyőződés ELDOBVA!!
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 21. 19:51
Elég nagy üzenete van a KORLÁT NÉLKÜL!!!Ezzel a válogatást fejre állítanák!!
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 21. 19:45
Előzmény: #1568  HPeter76
Már el is érkeztünk a KORLÁT NÉLKÜL!!! -persze én nem mondhatom  a javát ide nekem..(diszkrimináció)
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 21. 19:40
Előzmény: #1567  Törölt felhasználó
Színre bőrre válogatnak úgyan... Első a képzettség!!
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 19:37
Előzmény: #1563  Törölt felhasználó
És hogy kicsit összefüggéseiben jobban megnézzük, a szír válság elött kb 100 ezer szír kapott összesen vízumot 20 év alatt. A szír válság óta meg átlagban minden egyes évben 100 ezer, amivel megötszörözödtek néhány év alatt. Felölem mondhatod erre,  hogy nem fogadnak be senkit és lönek rájuk, de azért erösen hazugsággyanús a dolog kívülröl szemlélve. Kamu ez nagyon.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 21. 19:35
Előzmény: #1561  Törölt felhasználó
Valaki gondolkodik Ók már ott rájöttek mindenki ""válogat bennük,ne legyen már egyszerű megállapítani,
eldobták személyes adataikat, úgyis általánosítak bennünket!! ""SZIREK VAGYUNK""(Merkel azok jöhetnek)
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 19:28
Vegyük már észre kérem, tisztelt Béla, hogy nem egy könnyen cáfolható pr cikkre hivatkoztam,  hanem pl az UNHCR föbiztosának állítására, és a BBC állítására. Te meg az égvilágon semmire sem hivatkoztál, csak idepöttyintetted az elméd termését arról hogy egyáltalán senkit nem fogadnak csak tüzparanccsal
...
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 19:24
Nem ezt állítottam, hanem példa volt. A 2,5 milliót te akarod folyamatosan cáfolni, ami amúgy magas labda. Csakhogy nem is azt állítottam több hsz-ben, hanem ezt, amit te is felfogtál, mert ezek a te saját szavaid:. "ma, 10:35.  A tőzsdenyuszi állította,hogy befogadtak 500 ezer szír menekültet,ami hazugság.". . . Adtam linkeket.  BBC.  Nulla menekült, 500 ezer vízum 2011 óta. UNHCR vezetöje szerint kb 500 ezer lehet a de facto menekült szaudiban. Mindezzel szemben mit állítottál te? .  .  "Több hírben - köztük ellenzékiekben is - szerepelt,hogy a szaúdiak nemhogy nem fogadnak be senkit - nagyon helyesen egyébként,mert nem olyan balfaszok,mint a nyugat-európai vezetők- hanem tűzparancs van a határon.".  .  Ha cáfolni akarod az ENSZ-t vagy BBC -t, akkor hozz valami komolyat rá, mert ök viszont cáfolják a te állításodat. Z 
.  
 "én veled ellentétben beláttam,hogy amire hivatkozok az bizony egy nagy kamu!".  

.  
Hajrá, itt az újabb lehetöség :)
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 18:57
Előzmény: #1562  Törölt felhasználó
Az még oké,hogy benyeltél egy nyugati pr cikket a szaúdiakról,de az hogy most letagadod amit az előbb állítottál,az mindennek az alja.Ezt írtad korábban:
.
"Van szaudiban 2,5 millió szír. Ezek nagy része (largely) munkavállaló, pl 2 millió."
.
Tehát ezt állítottad,amit most letagadsz. Játszhatjuk ezt a végtelenségig,hogy egy kamu pr cikket próbálsz igaznak beállítani,attól az még nem lesz igaz.Hozzáteszem velem is fordult már elő,hogy benyeltem egy ehhez hasonló kamu sztorit,mint most te,de én veled ellentétben beláttam,hogy amire hivatkozok az bizony egy nagy kamu!
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 18:45
Előzmény: #1561  Törölt felhasználó
Kénytelen vagyok levonni a következtetést, hogy még jócskán túl is becsültelek eddig. Rajtad kívül senki nem állította, hogy szaudiak 2,5 millió szírt fogadtak volna be. Azt nyilván cáfolni sem nehéz. A félmilliót, amit pl az UNHCR állít,  viszont a te cikked sem cáfolja, akkor sem ha hússzor másolod be, vagy ha nagybetüvel hisztized ide.
Törölt felhasználó 2018. 03. 21. 18:24
Előzmény: #1552  Törölt felhasználó
Juj,basszus nagyobb a baj mint gondoltam.Akkor ismét szólok,hogy te benyelted néhány nyugati pr cikk szaúdi imázsát építő kacsáját, és azt próbálod minden áron igazságnak feltüntetni,pedig már hányszor,de hányszor belinkeltem az ezt leleplező index cikket,tessék kb.4-jére:
.
.
Tehát: NINCS se 500 ezer szír menekült Szaúd-Arábiában, és NINCS 2,5 millió szír se Szaúd-Arábiában, amire te hivatkoztál eddig, az egy országimázs építő hazugság.Remélem belátod most már!

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek