MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Na így megy nálunk a gyors lelépés bocs. Visszalépés amit veszít a Visszalépő lásson már, reméljen üzletet magánk a megtérülés színtjén!! -Telefon na ítt van Karikám egy ""rejtett"" üzlet,Beállsz mögém!!
Megmondom van ítt Egy írtó nagy Migráns párti gyerek Vajda Z.(EGYÜTT) Kari(Karácsoyi rá akar telepedni, Visszalépnek javára!! Aztán Szatmári a Fidesz induló..Akkor már meg is mondtam a konkurens felállást!! Nem néztem ki ebből a gyerekből 16 ker.romantikus elhagyott Irodaház képeit átküldte/felajánlotta a Migránsügyi Hívatalnak a Tulajdonossal egyeztetve!! -Persze azért kértek lakossági tiltakozést a Fidesz részéről!!! A megnevezett(tárgybani) ingatlan holland Tulajdonosnál van..Eladásban sincs elővételijog megjelölve Önkori szeretné felajánlanák az AVÜ-nek!! -na ez az mikor az Önkorinak meg van kötve a keze,, Tulajdonosi lap széljegyzet van jelentősége!! Elővételi jog elhagyásánk megint.. -na szerintem ide beáll a Kari visszalép Együtt javára, na pénz vezet ítt mindent/az visz előre, na röv ennyi. Szóval kibányásznak olyan ingatlanokat ahol Önkorinak hatásköre már nincs kitrjesztve!! Remélnek Migránsügyi Hivataltól némi hasznot a Na így hoznák be a MIGRÁCIÓT!! Az meg nem is baj nekik a LAKOSSÁGOT MENNYIRE ÉRINI!!
Egy ennyire helyi és teljesem "átpolitizált" kérdésben nem lehet pontos előrejelzést kiadni. . Még a 8.-án esedékes eredményről sem mernek előrejelzést adni. Olyan nagy a hibahatár,hogy nem akarnak "égni". Egyről nyilatkoznak egyedül: várhatóan marad a kormány. És ezt sem merik TÉNYKÉNT közölni! :)
Ezt értem, és nem is ezt mondtam. Csak azt, hogy a közvéleménykutatók még 3 nappal előtte is sima fidesz győzelmet mértek. Pedig az általad felvázolt ismert volt. A mostani helyzet is ismert, de most már fenntartásokkal kezelem a közvéleménykutatást, mert 1,5 hónapja beégtek. Tehát még egyszer: a nem a választást magát minősítem, hanem a közvéleménykutatást.
Ez egy más helyzet. Ahogyan a : bontsuk le a FIDESZ 2/3-ot időközi választás is volt! . Az ellenzéknek csak egy feladatot kellett teljesíteni: . ne a FIDESZ győzzön! . 8.-án erre már nincsen lehetőségük, itt ki kell állniuk a választók elé és SZAVAZATOT kell gyűjteniük! . Nem lehet egy FÜGGETLEN személy mögé beállni! Vona nagyon egyértelműen fogalmazott. Nem lépnek vissza sehol sem! Így az ellenzék által óhajtott 1az 1-ben csak a JOBBIK javára valósulhat meg! Ebben az esetben egy PÁRT lista sem maradna nekik! , Egy országos választást ne hasonlítsuk egy időközihez. szvsz
Mármint ott bebizonyosodott a félremérés. És nem a fidesz szavazóit mérték felül, hanem a többit alul. Csak én feltételezem, hogy a bizonytalanok/rejtőzkődők közül kerültek ki.
Az oldalamat. Az ismerőseim nem egy politikai nézete valló csoport köré épült hanem a teljes lakosságot lefedi. Nem kis halmaz! :) Így a kormányt támogatók jellemzően pozitív a kormányváltást szorgalmazók pedig inkább negatív hírt osztanak meg.
És milyen oldalakat futsz át? Minden párt fb oldala vegyes üzenetekkel van tele, azaz pozitív-buzdító, és emellett a másik oldal kritikája. Olyat nem láttam, ahol minősíthetetlen gyűlöletkeltés menne. A legpozitívabb a momentum fb oldala, ott kb. csak emocionális kampány megy.
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/