Topiknyitó: pampa 2017. 10. 25. 08:47

VÁLASZTÁS 2018  

MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2018. 02. 15. 16:02
Előzmény: #259  madxa
Megint az értelmetlen, provokatív, felesleges kérdés. Honnan tudjam? A talált statisztika szerint Törökországból és Libanonból továbbállt szírek, irakiak, afgánok.
madxa 2018. 02. 15. 15:48
Előzmény: #257  signal2
Elképzeltem. őőőő, nem hiszem el. Titkosszolgálatunk, és ezáltal pártunk és kormányunk pontosan tudta, hogy jönnek, és hogy sokan."
.
Kik jöttek sokan?
signal2
signal2 2018. 02. 15. 15:48
Előzmény: #257  signal2
Ebben a most talált doksiban egészen sok minden benne van, emberi nyelven. Holnapra el is olvasom, hátha megvilágosodom.
signal2
signal2 2018. 02. 15. 15:44
Előzmény: #255  salve
Elképzeltem. őőőő, nem hiszem el. Titkosszolgálatunk, és ezáltal pártunk és kormányunk pontosan tudta, hogy jönnek, és hogy sokan. Ezért csinálta fél évvel korábban a plakátkampányt. 
https://fejlesztesiprogramok.uni-nke.hu/document/fejlesztesiprogramok-uni-nke-hu/Magyarorszag_es_a_2015_os_migracios_valsag_web.pdf
madxa 2018. 02. 15. 15:24
Előzmény: #255  salve
Azután szabadult el a pokol,hogy a görögök elkezdték átszállítani őket a kontinensre.
Az EU pedig keményen ellenezte, bírálta a kerítés építés tervét!
salve 2018. 02. 15. 15:08
Előzmény: #249  signal2
"pontosan tudta, hogy jönni fognak. Fél év nem volt elég a felkészülésre? "
pontosítsunk: sejtették hogy jöhetnek migránsok de hogy annyira sokan jönnek és hogy sem a görögök sem a törökök semmit nem tesznek a megállításukra - nos erre senki sem számított, képzeld el!
madxa 2018. 02. 15. 14:41
Előzmény: #253  madxa
Nem lehet összekötni a migrációt az EU-forrásokkal
 Az Európai Bizottság a 2020 utáni, hosszú távú költségvetésének kialakítása során el akarja kerülni, hogy a kohé­ziós források csökkenjenek a migrá­ciós politika miatt – jelentette ki Günther Oettinger uniós költségvetési biztos szerdán a 2021 és 2027 közötti hétéves időszakra vonatkozó keretköltségvetés bizottsági megbeszélését köve­tően, írja cikkében a Magyar Idők napilap.
Az uniós biztos aláhúzta, az uniós költségvetésnek tükröznie kell azt, hogy az Európai Unió sikeres, képes megbirkózni az előtte álló kihívásokkal és megvalósítani kitűzött céljait. Ennek elérése érdekében nem szabad egymással szembeállítani vagy összekeverni egyebek mellett a kohéziós pénzek és a migráció két teljesen különálló területét – mondta."
madxa 2018. 02. 15. 14:03
Előzmény: #251  signal2
Az ENSZ menekültügyi főbiztosa szerint Magyarország jogtalanul tartja fogva a menedékkérőket
Sarkadi Zsolt MIGRÁCIÓ 2017. szeptember 12., kedd 18:27  323  309Filippo Grandi, az ENSZ menekültügyi főbiztosa Magyarországon járt, kedden meglátogatta a röszkei tranzitzónát, tárgyalt Pintér Sándor belügy- és Szijjártó Péter külügyminiszterrel. Tapasztalatait kedden késő délután egy budapesti sajtótájékoztatón foglalta össze.
Elmondta, hogy Pintér és Szijjártó mellett Orbán Viktortól is kért időpontot, de a miniszterelnök jelezte, hogy nem ér rá fogadni a főbiztost."
.
https://444.hu/2017/09/12/az-ensz-menekultugyi-fobiztosa-magyarorszag-alaptalanul-tartja-fogva-a-menedekkeroket-es-nem-garantalja-megfeleloen-a-menedekjoghoz-valo-hozzaferest-sem
madxa 2018. 02. 15. 13:59
Előzmény: #250  signal2
Az első biztonságos országig minden módon. Nem kell sem törvényt sem szabályt betartani.
Ez vonatkozik a tömegesre.
Egyénire pedig az ahogyan bejutott az a kb. 4000 ember 2 év alatt.
Az a rendszer nem tudna megbirkózni olyan számú (napi több ezek) kérvénnyel.
Azt az egyének számára hozták létre.
signal2
signal2 2018. 02. 15. 13:49
Előzmény: #244  madxa
"Pontosan azért mert az érvényes EU előírások miatt csak ezt tehettük meg!"
Értem. Pontosan melyik előírás? Elolvasnám. 
signal2
signal2 2018. 02. 15. 13:47
Előzmény: #246  madxa
És a tömeges menekülésre kidolgozott rendszer melyik is lenne?
signal2
signal2 2018. 02. 15. 13:45
Előzmény: #247  salve
Bocs, én nem védem a baloldali migránspolitikát, ellenben bírálom a kormány migrációval kapcsolatos kommunikációját.
Kérdés miért nem állt a kerítés, amikor 2015 nyarán ideért a migránshullám? 2015 eleján kampányt indított a kormány a migránsok ellen ("Ha Magyarországra jössz..." címmel), tehát pontosan tudta, hogy jönni fognak. Fél év nem volt elég a felkészülésre? Érdekes, később 1-2 hónap alatt felépítettük a kerítést. Na, én ezen gondolkodnék sokat.
salve 2018. 02. 15. 13:43
Előzmény: #247  salve
helyesbítés: "idő kellett hozzá hogy többszáz km, hosszan fel tudják építeni és úgy, hogy ne dőljön le 2 nap alatt!"
salve 2018. 02. 15. 13:41
Előzmény: #234  signal2
bocs, de szerintem nem áll neked jól, ha lasanként -pny  szintjére sűllyedsz! aggódom érted!
a léynegre térve : ne add már a naívát!
mintha nem tudnád (pedig tudod te nagyon jól), hogy azok az embrek azért tudtak átgázolni Magyarországon, mert akkor még nem állt a kerítés, tudod idő kellett hozzá hogy többszáz km, hosszan fel tudják építeni és úgy, hogy dőljön le 2 nap alatt!
csíod már meg magad és vedd észre, mennyire védhetetlen az a baloldali migránspolitika, amiért itt ti  -pny-el együtt "vért izzadtok" szinte, ahogy védeni próbálnátok!
ha ezen a szinten folytatod, lassan diszkvalifikálod magad a vitából (és az már -pny  nek a szintje), tényleg vigyázhatnál magadra !
madxa 2018. 02. 15. 13:37
Előzmény: #243  signal2
De tudjuk én is tudom, te is tudod ahogyan mindenki más is tudja aki legalább írni,olvasni megtanult.
Van az egyéni elbírálás alapján működő rendszer és van amit a tömeges menekülésre dolgoztak ki. 
A kettő rendszer nem fedi le egymást.
rockmaster 2018. 02. 15. 13:36
Előzmény: #188  lukepek
Te miről beszélsz? Pont az ostoba demagóg orbánista üzeneteket próbálom semlegesíteni. Érdemi hozzászólás? Ja tudom egyből Soros ügynök vagyok. Grat!!!
madxa 2018. 02. 15. 13:34
Előzmény: #241  signal2
A 2014- 2016 közötti időszakban az EU-ból összesen 600 ezer hazaküldés VALÓSULT MEG."
Igen zömében Albániába,Romániába,Bulgáriába és az Észak-Afrikai országokba.Egy ideje már elhanyagolható mértékben Afganisztánba és Irakba is sikerül hazaküldeni migránsokat.Amennyiben megfellebbezi a kiutasítást és olyanra hivatkozik amiért hazájában kivégezhetik akkor pedig nem LEHET kiutasítani.
.
"Magyarország, aki 400.000 migráns áthaladásához asszisztált,"
Pontosan azért mert az érvényes EU előírások miatt csak ezt tehettük meg!
pl már annyian kérdezték, hogyan lehetett volna gátat szabni ennek európai módon?
Jött a sablon válasz: ez a kormány feladata ő nem tett ennek eleget.
signal2
signal2 2018. 02. 15. 13:32
Előzmény: #242  madxa
Már hogy mernék oylat, amit nem TUDOK? Olyan csak a nagy arcú emberek szoktak. Nem is az én dolgom megállapítani senkinek a státuszát, és nem is tettem olyan kijelentést, hogy mi a státuszuk. Olyan kijelentést tettem, hogy ezt nem tudjuk, de ha ez, akkor így érdemes tenni, ha az, akkor úgy. 
madxa 2018. 02. 15. 13:28
Előzmény: #240  signal2
Lehet,hogy arra gondolt itt egy névtelen fórumon sem mered meghatározni azon emberek státuszát akik Európa nyugati része felé tartanak a rájuk vonatkozó törvények,szabályok figyelmen kívül hagyásával.
Ez pedig a Soros nevéhez köthető ideológia.
signal2
signal2 2018. 02. 15. 13:28
Előzmény: #237  madxa
Nem olyan helyen dolgozom, ahol kérelmeket kell elbírálni, tehát nyilván nem az én kompetenciám megmondani, hogy ezt pontosan hogy kell kezelni. A 2000 és 10000 között amúgy 5-szörös a különbség, szóval már a két érték esetében hatalmas kapacitás igény különbség van.
Aki nem működik együtt, azt kiutasítjuk/ hazaküldjük. A 2014- 2016 közötti időszakban az EU-ból összesen 600 ezer hazaküldés VALÓSULT MEG. Nekem ez azt mutatja, hogy működik.
Azt, hogy nagy tömegben hogyan nem lehet kezelni a regisztrációt, pontosan megmutattuk 2015-ben. Tehát akinek a legkevesebb joga van bírálni az EU-s rendszert, az pont Magyarország, aki 400.000 migráns áthaladásához asszisztált, és semmilyen megvalósítható közös megoldásra nem tett javaslatot, ellenben a többség által elfogadott intézkedéseket szabotálja.

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek