Ezt a 4IG-t úgy veszik, mintha nem lenne holnap kár, hogy ennek a szarkupacnak szavaztam bizalmat. Megnéztem és 2017 decemberében még 2300 körül volt, ami most 230 HUF-nak felel meg, ahhoz képest most 5K felett van. Tényleg le a kalappal az APP vezetése előtt....
mindig van lejjebb.....nem hittem volna, hogy cirka 2 év alatt ide jutunk és aki eladott 495-ön az zseni lesz......4IG érzést mi soha nem fogjuk megízlelni:)
Mint az ország egyik legdinamikusabban fejlődő cége, ha már irodaházakat nem vesztek -amivel hülyítettétek a nagyérdeműt-, legalább egy kerti budira ruházzatok már be, hogy történjen végre valami, hogy a rosseb essen már belétek.
Off: Ha valaki Londonban lesz most szombaton és van kedve egy egész
napos tőzsdei konferencián résztvennie, ahol a "sztárvendég" Chris
Gardner, az jelezze. Jótékonyságból felajánlom a jegyemet. Google keresés: itpm global super conference Csak oda postolom, ahol részvényes vagyok (opus, konzum, 4ig, app, :-)
Utolsó kötésár
478
Utolsó kötés
93
Kötés ideje
13:41:16
Napi változás
3
Napi változás %
0,63
Forgalom m Ft
18,39 na majd gyakrabban bemásolom, ha ilyen hatása van-465-től kivették. mondjuk nem volt nagy kunszt.
Silent Hill! Itt már csak a port és az elszáradt gyomot fújja a szél. Miután a bankot kirabolták, a lakosság is szétszéledt. Talán majd a vasút feléleszti ezt is.
(UP)PENINN