Eszem megáll, hogy random emberek, akiket sosem láttam még itt, -holott benne ülök ebben a papírban mészáros előtti idők óta- megjelennek és egy full pozitív jelentésre próbálják lehúzni a többieket. Normálisak vagytok?? Ennek mi a f@asz értelme van a rosszindulaton kívül? Remélem, jobban aludtatok ettől. A másik barátaim.. Vettem egy házat pár éve. Több, mint dupláját éri most. Amikor számolgatom, hogy hogy is áll a családi kassza, nem a régi árral számolom a házam, hülye lennék. Nincs ebben semmi kozmetikázás,felmentek az ingatlanárak, most ennyit ér és kész. Az autómmal nyilván nem így kalkulálok. Végül elmondom, hogy én is mérhetetlenül csalódott vagyok a vezetésben, és kurvára mást vártam pláne végignézve, hogy üres cégek húztak el mellettünk a semmire,de tényleg a semmire és hagyták, hogy bóvlivá váljon egy ilyen ígéretes papír. Épp elég nehéz nekünk, akik benne vagyunk ezzel együtt élnünk. Akkor kérek mindenkit, hogy egy ilyen pozitív és előre mutató jelentés után hadd örüljünk és pláne ne vegyétekel azok kedvét, akik esetleg most fantáziát látnának a papírban, mert most tényleg ott a fény az alagút végén, most tényleg elkezdődheet valami, amire annyit vártunk..
Még a zuhét el is hiszem, olyan nap ritkán van amikor ez ne esne, de tömés? Kinek? Vagy mire fel? Jó hír nem volt, újdonság nem volt, nem hiszem, hogy meglódulna a vételi oldal amit meg tudnának tömni. Ez a papír már arra sem jó.
Tyű, itt se volt még ilyen, hogy a vezetőségen kívül egymásnak is beszólnak a fórumozók... Amúgy szvsz. a jelentés egy kozmetikázott langyos víz, egyik irányba sincs benne nagy meglepetés, semleges. De a jövőben még lehet fantázia a papperban (legalábbis k...ra remélem, mert 17 végén ebbe a ...ba raktam az ingatlanos tőkerészt a BIF helyett, mert ez jobbnak tűnt, mondjuk akkor a SZITté válás még várható volt rövid távon. Életem legrosszabb döntése volt). Bízom benne, hogy mivel ez is egy 0 forgalmú, érdektelen retyópapír lett, a mai hírre majd jönnek a speka legyek és ezt a trágyát is fellövik az űrbe a többi noname csillag közé, hogy páran kiolvadjunk :)
(UP)PENINN