Így lesz a kib...zott fülescsébéből fej-váll. Józsi tud valamit. Én semmit. Ami azért nem semmi. :) Koati, mea culpa, amiért azt mondtam, hogy ne add el 535-ért.
Igen, én is néztem valami hasonlót, bár elég torz. Viszont bárhogy nézzük, olyan alakzat nincs, ami ebből felmutatna. Olyan szinten fél a 200MA-tól az árfolyam, hogy meg sem merte közelíteni harmadjára, ez nekem végtelen erőtlenséget mutat. Utolsó mentsvárként a kgy-t vártam, de már attól is inkább félek, mert ha bedobnak valami csúnya számot, akkor itt roló le.
Legdinamikusabb hétköznapok, első rész: - Margit! – szólt József számon kérő hangon. - Mindjárt Józsikám, csak az abált szalonnát megint a fiókban hagytam és ráolvadt a zsírja az éves kondicionált beszámolóra! – de Margit ekkor már kiviharzott a WC-be papírért. József nem értett a klímákhoz, így csak vakarta tovább a fejét, görnyedve az asztala fölé, üveges tekintettel bámulva 6 betűt: EBIDTA - Mondjad Józsikám! – érkezett vissza Margit, serényen törölgetve a zsíros fiókot. - Margitka, mi a tököm az az ebitba? Nagybetűvel van végig. - Jaj Józsikám, hagyjon már a hülyeségével, éppen egy bérleti szerződésen dolgozom. Igazán segíthetne, ahelyett, hogy rejtvényt fejt. Hogy is szokott lenni, mi vagyunk az alperesek? - Nem albérlő?- kérdezett vissza József bátortalanul. - Azaz! – és már égett is Margit keze alatt az írógép.
(UP)PENINN