Sokszor panaszkodnak a részvényesek,h a cég nem fordít kellő figyelmet az árfolyamkarbantartásra,nem húzza fel,nem jelentenek be pozitív híreket stb pedig ez teljesen normális dolog. A befeketető az ilyen csökkenéseket viszont kihasználja vételekre és ráül, amelyik cégben megvan a kellő fundamentális alap és ha még az elemzők is úgy látják,hogy ennél sokkal magasabban van a reális árfolyam,akkor szinte kockázatmentes be lehet fektetni,ha a makrokörnyezet nem romlik el nagyon. Talán ez az egyetlen kockázat most,ha jól látom.
természetesen minél hamarabb :D 555-ön megy a gyűjtés, 100 milla feltt vagyunk már és ÚJ hír még mindig nincs, de a háttérkészülődés nálam egyértelmű. Ker. stratégia: Felhalmozás, bővítés ;)
Sztem valami készül! Én ezt ritkán szoktam leírni:). Lassan 2 éve nézegetem az App. pakkomat az utóbbi fél évben sokszor már rá sem néztem: mindig lefelé ment pár M-s forgalommal teljes érdektelenségben. De az elmult pár nap forgalma alapján valakik ezt elkezdték veszegetni, még azt sem mondhatnám, hogy nagyon óvatosan. Sztem a a kellő mennyiség megvétele fontosabb nekik mint az ár.
(UP)PENINN