Nem mondanám, hogy simán, inkább csak elméleti lehetőségként tekintem... azaz azt mondom, hogy 500-ig visszakorrigálva még nem lenne gond... de onnantól csak up, ha valóban up irányba döntötték el... fontos, hogy a 21MA is mielőbb felzárkózzon a környékre, lemaradt eléggé... https://kepkuldes.com/images/e1b32f1ff1e09ca7092885c7ee7903dd.jpg
Ez az állandó aggódás...nem tesz jót Annyi az esélye az 520-nak mint az 600-nak is...ez tőzsde, vannak előre olvasható minták, de senki sem lát a jövőben...hamarosan átvisszük az 570-et
Rövid távon megakasztotta az 120 ezer db eladó részvény 560-570 között, de hosszabb távon nagyon longos a történt. Szerintem ez a 120k ez mind kisbüfi, a nagyok nem adják és hosszabb távra terveznek
legjobb,ha kikapcsolod a PC-t ,vagy okostelót és mással foglalkozol egy ideig. sztem nem sokan vannak,akiknek az idegei olyan erősek,h ilyenkor nem kezd el spekulálni. az elszalasztott lehetőségeim, veszteségeim nagy részét így "szereztem",h megfigyelő státuszban maradtam, aztán belenyúltam egy idő után, akár a terveimmel ellentétesen is. többféle idősíkja van az árfolyammozgásoknak,amit egy laikus - főleg biztos technikai analízis ismeret hiányában - képtelen kezelni mentálisan. köztük én sem :) az ilyeneket nagyon könnyű kiszórni a poziból egy kis árfolyam manipulálással,vagy még az sem kell hozzá,elég ha kicsit rendezetlenebb a mozgás,már jön a pánik :) a megoldás pofonegyszerű. ha nem tudsz róla nem idegeskedsz rajta,nem hat a pszichédre. nem jól látom?
Sztem nem most lesz a szignifikáns áttörés... azaz megpróbálhatja, de nem lepne meg, ha visszaesne és ismételten a up trendvonalat tesztelné.. ez megmutatná, hogy valójában az up trendvonal után már egy emelkedő 3szögben mozog és a 3. próbára törne ki...
(UP)PENINN