azért a 2/3 tükrében megtévesztő volt minden április óta, sajnos ez elaltatott sokunkat....látszik h erre mennek rá, mert minden elképzelhető szint alá vitték le őket, pont azért h mindenki alól egyértelműen kirúgják a sámlit és mindenki csak lesni bírjon ki a fejéből, ilyen erővel fúzió után is eshet, mert ez a mostani sem indokolt a 3 mlben, nem bírok rájönni h miért is történik mindez, csak a kérdőjelek gyűlnek, el akarják venni a kicsik pénzét....? Lehet h nem akarják h sokan legyenek bent kicsik, plusz lehet h valaki beleköpött belső infós a levesbe....v valakivel összeveszhettek és az adja.... v nem tudtak megegyezni h mi legyen a fő irány, esetleg voltak akik ellenezték a fúziót....
Ez sokszorozva igaz azokra, akik kimaradtak a sokszorozásból.(pl. Én) Imádom azt például, amikor olyanok basztatják az embert, akik 3-5-10-30 vagy 50-100-szorozták a pénzüket.(Nem Te!) 😥
Ne vedd magadra, nagyon sokan így vagyunk. Én is ebbe a hibába esek sokszor. Valljuk be az előző hetek szép emelkedése után nehéz ezt a lecsorgást látni.
Nem nagyon praktikus naponta folyamatosan követni az árfolyamot, mert csak felesleges stresszforrás. El kell adni itt és most, minimalizálni a bukót... vagy tartani és rá sem nézni csak max hetente 1x az árfolyamra. Egyébként agyf.szt kapsz ha 15 percenként írogatod, hogy 490, majd 483...aztán 479...
Baj az van.. Nem normális amit ezek csinálnak. Kizárt dolog, hogy ez az az üzletmenet amit elterveztek, itt valami tulajdonosi vita állhat a háttérben mióta betette a lábát a tiborcz. Mást nem tudok elképzelni, lófaszt nem csinálnak már nem tudom mióta.
(UP)PENINN