Gondolom a 4ig-re nyáladzol, hogy "rég nem speka" (bár nem értem mi köze ennek az Appeninn fórumhoz). De ha már felhoztad, akkor megsúgom Neked, hogy nem speka. Nem. MANIPULATÍV a 4IG! Ha az apportált cégek termőre fordulnak akkor is max. 700 körül ér 1 db részvény (de hát ehhez tudni kéne számolni árat). Miért van itt az árfolyam? Pofon egyszerű! Fel kell nyomniuk/hypeolniuk 2.000 környékére, hogy az apport során amikor részvénnyel fizettek kevesebb darabot kelljen kiadniuk a kezük közül. Miért nem esett még vissza az árfolyam? Mert be akar kerülni (a többi ML papírhoz hasonlóan) a prémium kategóriába, ehhez pedig még növelni kell a közkéz hányadot --> megy a tömés!
En szurkolok nektek regi társak te ,blu ,többiek! Kimpaa ur is mit érezhet? En anno 7 évig szorultak phylaxiaba de jott a szeretet ML es 👏 En választás utan eldobtam ezeket azota 3 betusek amiből az együk mar reg nem speka hanem egy szepen épülő ceg masik még speka de erzem h lesz abban is szep jövőnk!!
nehéz kenyér ez, kollega :D nekem egy diszkrétebb köröm volt benne, amit már vissza is vettem magasan és ma bővítettem. Persze, hogy manipulált, de hiszem azt, hogy nagy dolgok készülnek a háttérben mindhárom cuccban (CIG detto), ami nem feltétlenül kisbüfi türelmére van szabva. Aki nem bírja és stresszel, vlsz nem használt stoppot :D Viccet félretéve remélem a visszateszt megvolt és az volt, innen mehetünk fel. Kitartás!
(UP)PENINN