"...Dr. Weissman azt mondta neki, hogy az AIDS elleni vakcinán dolgozik. "Ó, azt is megoldom” – mondta neki Dr. Karikó. ..."
"... Kutatásai azonban elakadtak. A Petri-csészében minden ment, mint a karikacsapás: az mRNS-ek bármilyen fehérje előállítására rábírták a sejteket. Az egereken végzett kísérletek azonban csütörtököt mondtak. "Senki sem tudta, miért. Az egerek egyszerűen lebetegedtek. A szőrük bolyhosodott, nem ettek, és nem futkároztak” – meséli Dr. Weissman. Kiderült, hogy az immunrendszer az mRNS-ük alapján azonosítja a támadó mikrobákat, és gyulladással válaszol. A kutatók által befecskendezett mRNS-t a szervezet kórokozók támadásának vélte. ..."
"Azt álmodtam, hogy Isten vagyok" – idézi fel a kutatást Dr. Karikó.
...
Törölt felhasználó2021. 04. 10. 10:24
Érdekes cikk az úgynevezett "tudomány" világából... miért van ismét baljós előérzetem ezzel a tudatlan babrálgatással kapcsolatban?
A véleményed a szived joga. Attól még meg vagy tévesztve, hogy ezt nem HISZED el. :) :) :) "Nem azzal van a baj, amit nem tudsz, hanem amit tudsz, de nem úgy van..." :)
"Az ember az elmúlt 2000 évben semmit sem változott. Kizárólag a pénz és a hatalom érdelki, és ez SOHASEM fog megváltozni." Igazad van. Igazad van, hogy a jelentős részét - hogy mennyit, azt most nem boncolgassuk - valóban a pénz és a hatalom motiválja, azt tette Istenévé. Bálványt imád. Ami a pénz, a megszerezhető javak illetve a pénzen keresztül a hatalom. Na és ami miatt bekövetkezett és bekövetkezhetett az, ami ma van és ma látsz, az ennek a kettőnek az imádata. És/Illetve ezeknek az imádata - elhatalmasodó imádata, ami sokaknál már azt hiszem, végleges - hozta el ezzel az időszakkal ami pár éve elkezdődött az apokalipszis kezdetét és idejét. És meg fogod tapasztalni azt, hogy igazából mi van és mi nincs.
Rendben, te ezt olvastad valahol, vagy igaz, vagy sem. Nem tudod... Hogy hiszel benne, az egy más kérdés. Te azt HISZED, hogy ez a valóság, mert neked tetszik. Enyéni szocpol probléma. Van olyan ember, mint például én, aki pontosan tudja, hogy mi van, és mi nincs. (Magamban a szerénységet szeretem a legjobban...) Az ember az elmúlt 2000 évben semmit sem változott. Kizárólag a pénz és a hatalom érdelki, és ez SOHASEM fog megváltozni.
Ha Krisztus a világmindenség szerkezetét és végtelen bölcsességgel megalkotott, egymást kölcsönösen átható struktúráit úgy akarta volna bemutatni, ahogyan azt teremtette, akkor kb. úgy és azzal a nyelvezettel kellett volna szólni a kortársaihoz, ahogy Böhme könyveiben olvashatjuk... vajh' mennyit értettek volna ebből Krisztus kortársai, amikor legtöbbször még az egyszerű példázatokat sem értették? ... ez az egyszerű, sokat nélkülöző sziléziai suszter olyan Tudomány birtokában volt, amelyet jó ha néhány tucat Ember birtokolt a kezdetektől fogva.
Viszont Krisztus feladata nem az volt a Földön, hogy a világmindenség szerkezetének isteni törvényszerűségeit részletekbe menően hirdesse, hanem hogy elvégezze azt a szolgálatot, amivel az Atya megbízta.... és az ennél mérhetetlenül nehezebb és gyötrelmesebb volt.
És te is ezen a szinten vagy? Képzeld, a multkor kérdeztem valamit a bigboss-tól, de no answer. Persze biztos, hogy a rádióban van a baj, tudom, tudom... Naszóval, a pasztafárius egyház felszentelt püspökeként ezennel megáldalak téged spagettivel!!! Fogadd áldásom! A repülő spagettiszörny kísérje utadat békében!!!
Tudomány és Csillagászat