aha... és melyik volt a "legutóbbi", amelyiknek az átmeneti formái is fentmaradtak?... vagy ez inkább úgy megy az "evolúció"-nál, hogy 10-20-xx millió évig valaki ugyanolyan marad, aztán 1-2 generáció alatt hirtelen egy másik faj lesz belőle?...:))...(ez az "elmélet" így mongyuk "meggyőzően bizonyíthatná", hogy miért is hiányoznak az átmeneti fajok leletei).
"...ha egy faj folyamatosan módosul idővel nem fogsz ráismerni az eredetire..."
ez egyre érdekesebb...:))... tehát szerinted a ma élő földi fajok mindegyike folyamatos módosulás által lett olyan, amilyen? De akkor az hogyan lehetséges, hogy a többszázmillió éves üledékes közetbe zárt cápamaradványok minden apró részletükben megegyeznek a mai fajtársaik felépítésével? Nekik nem szóltak, hogy héló!!... evolúció van!...(?)
Ha jól értem ahhoz,hogy megcáfolja valaki a darwini elméletet,kell várnia legalább pármillió évet :)))Így már valóban sokkal hihetőbb lett a Darwini elmélet :))A tudományosságáról nem is beszélve :)Magyarul a Darwini elméletet pármillió évre titkosították :))
egyből gondoltam, hogy (valamirevaló) komoly biológus, aki a mutációk tapasztalati tudományával foglalkozik, nem fogja magát lejáratni azzal, hogy belekeveri a komoly(an vehető) mesterségébe a majomfejű Mr. Darwin dilettáns mesefolyamát...:)... (de akár Csányi Vilmos okleveles "evolúciós" hantaboy-t is mondhattam volna... re: "vízimajmok voltunk")
Tudomány és Csillagászat