Továbbá még szeretném felhívni a figyelmedet erre az idézetre, amit a biblia magáénak vall: „a saját igazságba vetett meggyőződés, mely egyben önelégült erkölcsiségben, és mások véleményének lekicsinylésében nyilvánul meg". Talán okulhatnál belőle....
"És igen, meg fogja majd mutatni az erejét, ami eljön most ítéletben.." Csak ítélni tud? Mást nem is? Kicsit olyan szigorú bácsi feelingje van nekem. "hogy nem fogod tudni azt, hogy álmodsz-e vagy bedrogoztak vagy mi van, mert az nem lehet, ami, nem történhet, ami...." Ezt már most is érzem, föl is szoktam magam szólítani, hogy "PISTAAA!!!! Ha ébren vagy, ne álmodj!" Azt tudtad, hogy némely vírust az Alaszkában őshonos propán-bután majom terjeszt? A profán-propán helyzet értékelése és érzékelése nem egyszerű feladat, némi adottság és képzettség szükségeltetik hozzá, mert a helyzet profán, a majom meg néz bután.
Szerinted érdekel engem, hogy van-e a véleményemnek súlya? Nem. De legalább igaz. Amúgy meg a te véleményed súlya ezredgrammra megegyezik az enyémmel. Ámen. Halleluja!
"Tehát vannak Rendes Istenek, meg ennek a negáltjai vagy komplementerei. Értem. Ez most az "én Istenem a jobb" avagy "az én apukám erősebb" sziondróma? Mint leleke samatőr kérdezem.:)" Egyetlen egy Isten van. És igen, meg fogja majd mutatni az erejét, ami eljön most ítéletben azért, amiért az ember olyanná lett, amilyen. Leírtam neked és leírom most is: olyan dolgok jönnek majd nemsokára - és majd hirtelen, mikor azt hiszi mindenki, hogy "na most már minden happy" - hogy nem fogod tudni azt, hogy álmodsz-e vagy bedrogoztak vagy mi van, mert az nem lehet, ami, nem történhet, ami.... Ne felejtsd el, hogy mit írtam és ne felejtsd el, hogy mit mondtam/mondtunk, hogy kit kell keresned és kihez kell majd szólnod.
Úgy látszik többet imádkozol mint kellene! Hiába keresed azistenedet már nem találhatod! Embertásaidat nem tiszteled, mert nem értenek veled egyet! Imádkozz a muszlimokért, ha már nincs aki értük imádkozna!
""főleg hogy kihez szól..." Tehát vannak Rendes Istenek, meg ennek a negáltjai vagy komplementerei. Értem. Ez most az "én Istenem a jobb" avagy "az én apukám erősebb" sziondróma? Mint leleke samatőr kérdezem.:)
Mondtam előre. Rosszul imádkoztak. :) Az ebola ellen is évtizedek óta rosszul imádkoznak ugye? Tényleg, te meg kukker, a felebaráti szeretet megnyilvánulásaként, szenvedő embertársaitok érdekében nem imádkoznátok MEGFELELŐEN, hogy a betegségek ne nyomorítsák az embereket? Tanulni szeretnénk tőletek, KOMOLYAN!!! Vagy egy muszlimért már nem akaródzik imátkozni? Pedig embertársad!!!
Tudomány és Csillagászat