"[Tanzánia vallási megoszlása] A lakosság 61%-a keresztény, 35%-a muszlim, a maradék törzsi ill. egyéb vallású. Más felmérés szerint keresztény 30%, muszlim 35%, hagyományos afrikai vallású 35% Zanzibár szinte teljes egészében muszlim. " ................... Nos, ugye messzemenően nem mindegy, kedves k. gandalf, hogy az az "ima" hogyan, és főleg hogy kihez szól...
Jah most látom hogy már délelőtt tízkor is az volt az ötleted hogy én vagyok ő. Szórakoztató elképzelés. Ott csúszik el nagyon többek között hogy nekünk nem egyezik meg totál a stílusunk mint nektek, de még kicsit se.
Akár ebben is hihetsz. Itt senki sem gátol a hitetben. :)
Törölt felhasználó2021. 02. 21. 18:06
Az már tényleg felülmúlhatatlan, ahogy a kiszolgált bekre_pál kérleli a "frissnikkes" kolompár gandalfot, hogy: te, figyu... kaseroljuk már egymást légyszi odavissza ugyanarról a gépről így vasárnap estefelé egy kihalt ungárise fórum pállott szegletében, merhá' látod mennyire bántanak minket a gaz máskéntgondolkodók...
Sőt, annyira komoly, hogy már 2009-ben tudtam, hogy nem az elektromos autó lesz a befutó, hanem a hidrogén. (Sőt nemsokára azután a víz.) Meg hogy 2030-2040 között be fog csapódni egy nagy aszteroida, elég nagy károkkal. 2070-re nyírjuk ki teljesen a bolygót, annyira, hogy a levegő is teljesen szennyezett lesz. (Nem porral, hanem valami sokkal durvábbal.) Nemsokára a világgazdasági fókusz az ivóvíz termelésre és a mezőgazdaságra tevődik át. A Szahara kialakulását a legeltetés okozta. Magyarországon pedig szakértői kormány lesz idővel. Addig pedig sok érdekesség, de hát mindent én sem adhatok tovább. Ezt közölte a Nagyfőnök.
Tudomány és Csillagászat