Én szeretem szemtől szemben megbeszélni a dolgokat, nem apuhoz rohangálni a többiek háta mögött. Épp most szólt az ikertornyod hogy rosszul gondoltam. Szerintem így korrektebb, de mondjuk én nem mondom meg neked hogy szerintem hogy járj el hasonló esetben.
Hát ez csak egy tipp volt, elhiszem, de olyanok vagytok mint két tojás. A szójárásotok, az "idézőjelezés", a "gondolkodásotok", stb. Na mindegy nem fontos.
Te vagy mostanában nyájasan beszélgetős nexusban a guildenstern nevű főmodival... miért nem kéred meg őt, hogy (nem) volna-e kedve verifikálni számodra ezt az ősi rögeszmédet?? Egy ilyen éles késnek mint amilyen te vagy így kellene vágnia... nem pedig a személyeskedő rágalmazás vágódeszkáján.
Nem vagyok vevő a műnaív félreértéses rögeszmecserére, ezt skipelem. És hogy érintsem a nickváltásos hasonló próbálkozásod rád értettem mert teljesen azonosnak tűnsz pitrémmel.
Hát igen, nincs mit tenni... marad a szórakozás, hiszen az úgynevezett "tudomány" berkeiben a Valóság ma már mikrofosszília szinten sincs jelen. Azt talán barokkos túlzásnak tartom részedről, hogy a mai, úgynevezett "tudomány" már deklaráltan is szektás valóságtagadásra építkezne... annyi viszont jól látszik, hogy a Valóság maga kívül marad a "tudomány" érdeklődési körén. Közfinanszírozott projektek elvárt eredményeihez kell előre definiált "setupolgatás" révén érvkészletet gyűjteniük. Kb. ennyi, amire ma a megbízásuk szól.
és ezen a ponton ott kötünk ki, hogy mindenkinek megvannak a "rögeszméi" csak annyi különbség van, hogy egyesek kollektív alapon szeretnék kötelező jelleggel megvalósítani a saját rögeszméiket míg mások a "rögeszmékkel" kapcsolatos egyéni szabadságban hisznek:)
Akkor neked a libertarianizmus a saját gyengeséged buci, Gyuszinak meg a prekoncepció és hazugság, ha jól követlek. Ja, előre szólok hogy ma kevesebb időm lesz a rögeszméidre, elnézést.
Tudomány és Csillagászat