De Bad Úr ! Ebből már tényleg megjöttünk.Kiveséztük a gyanús videókat,eldobott ,felgyújtott Trump szavazatokat,elbarikádozott szavazatszámláló helységeket stb.Annyit nem ér az egész,hogy előröl kezdjük.
Terjed egy poén a Facebookon. Valami olyasmi, hogy ha Bidennek lenne humorérzéke, kinevezné Sorost magyarorzsági nagykövetnek. :) . Én megnéznék egy rejtett kamerás felvételt, amikor pl. Orbán, Kövér, és Szíjjártó áll a szőnyeg szélén Soros előtt, hogy "mi is volt az a sorosozás"? :)
Biztos,hogy igazad van, rengeteg ilyen ember van,én nem tartozom közéjük.picit csalódtam ,de nem stresszelek, túl független téma ez ahhoz.Egyedül a csalás gyanúja borzolta fel kicsit a kedélyeimet ,de ezt sem én találtam ki,hanem olvastam hallottam róla.Ha nem lett volna ilyen komoly visszhangja az ügynek már nem is beszélnénk róla.Amennyiben Biden tisztán nyert akkor rendben van,el kell fogadni a többség akaratát,de ha nem az undorító.
Csakhogy ez már nem hit kérdése. Van egy győztes és van egy vesztes. A vesztesek pedig csalódottak, ezért a pszichikai stressz feloldására elméleteket gyártanak, amelyek oldják ezt a feszültséget. Tipikus esetei ennek pl. a távolítás, bagatellizálás, külső okok keresése. Trumpnál látszólag most nagyon erős a kognitív disszonancia, és ezért erőlteti a csalás elméletet. Egyelőre az elméje nem tudja elfogadni az eredményt. És a követői nagy része sem.
Itt egy oldal, amelyik statisztikát készített a levélszavazatokból. Összesen 19 állam közöl részletes statisztikát, amelyben szerepel a pártszimpátia is (igényléskor meg lehet adni) https://electproject.github.io/Early-Vote-2020G/index.html Eszerint az összeszámolt 19 államban több, mint 7 millióval több demokrata jelölt igényelt szavazólapot, és 7,75 millióval több küldte azt vissza. Sajnos ezek a száraz tények. Lehet szidni a levélszavazást, de azon nem lehet csodálkozni, hogy azokon belül jelentős (a pártszimpátiát jelölők 63,84%-a) a demokrata szavazók aránya.
Természetesen nem,ahogy te sem a te verziódat.Mindketten a számunkra szimpatikusabb jelölt győzelmében hiszünk.A te pozíciód jelen pillanatban előnyösebb.
"Spontán népünnepély kezdődött több amerikai nagyvárosban azt követően, hogy kiderült: Joe Biden behozhatatlan előnyt szerzett az amerikai elnökválasztáson, ezzel ő lehet az Egyesült Államok 46. elnöke. Egy élőkép a manhattani Times Square-ről:" "https://youtu.be/xVcxH4qVBy4"
Tagállamoknak van kötelezettsége,hogy milyen szavazó lapokat nyomtatnak ki,meg hogyan ellenőrzik... Pontosabban Trumf ebbe bele se szólhat.. (Csip persze,az köszön legjobban vissza, könnyen ellenőrizgető-aztán nem is volt ilyen megrendelve)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.