Nem úgy van az, őrá más szabályok vonatkoznak, mint bárki másra a Föld kerekségen. Ő beszélhet összevissza, saját magának is ellentmondva egy mondaton belül, lehazudhatja az égről a csillagot. Nem zavarja, hogy tudja, senki nem hiszi, amit mond. Megmondom őszintén máig nem értem, hogy támogathatta bárki. Számomra a konzervatív jobboldaliság elsősorban a jó stílus, a szilárd erkölcsi értékrend. Nos, ezek a legkevésbé sem jellemzőek rá.
Én pl elsősorban azt várom, hogy megszűnik ez a kiterjedt, velejéig romlott nonstop uszítás, amitől már hányingerem van. Megszűnik a NER-tempó a cégvilágban (lefelé tapos, felfelé nyal), amitől szintén hányingerem van. Elindul az oktatás egy modernebb irányba, mert ami most van, az idő- és pénzpazarlás, gyalázat. Aztán lehet, hogy az autoriter kormányzási stílus miatt nem lesz minden területen katonás rend és fegyelem, de az előbbiek nekem sokkal fontosabbak.
Hogy került a képe Bíró L. Volt egy asztalos előválasztási rendszer na ez így működik.. na tegyük már ezt netre is No ez az mikor szavazat arányban előre megegyeznek..Színház az egész! Egymást nem írhatják felül,mert én szeretnék miniszterelnök lenni Hé tesó megegyeztünk ELŐRE..
Én nem is értem, a világ miként hagyhatja nonstop, hogy az USA társadalma a világ többi részének pénzén, hitelből habzsi-dőzsizzen, és közbne kb. mindent és mindenkit lezsarjon. Nekem ez nagyon csípi a szemem. Csúnya dolog talán, de rájuk férne egy amolyan igazi összeomlás.
különben bizonyos tekintetben ez a legjobb végeredmény:) patthelyzetnek tűnik ez és az USA kormányzat 2008 óta követett kamikaze pályáját elnézve talán ez a legjobb dolog ami történhetett:)
"1. sok helyen kizárták őket a levélszavazatok számlálásából 2. urnazárás után még napokig érkeztettek visszadátumozott szavazatokat" . 1. a szavazatszámlálók között is vannak republikánusok is nem csak demokraták. Online camera közvetíti a számlálást. Amúgy pedig bemehettek csak távolságot kellett tartaniuk. . 2. Pensilvániában pl ha jól tudom bírói itélet van hogy külön kell venni a választás után érkezett szavazatokat ( de nincs megsemmisítve ) így lehet tudni hogy kb 4-5 ezer szavazatról van szó. Biden itt 34.000-el kapott több szavazatot. . És igen sokkal több ilyen szavzat volt de eddig is minden 4. ilyen volt és semmi problémája nem volt vele Trumpnak. Most a vírus miatt még többen éltek vele. Még csalásról bizonyítékot sehol se tudtak felmutatni. Olyan államokban is nyertek ahol ugyanilyen magas volt a levélszavazatok száma ( pl Florida is, de Arizónában is folyamatosan felzárkózott a levélszavazatokkal, végül nem tudom ott fordított-e )
Trumpot találom egy viccnek. Nem viccesnek. Azzal próbálja meg lejáratni a másikat, amit az elmúlt 3 napban saját maga kétszer is megcsinált. Hogy ti. győztesnek kiáltotta ki magát.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.