Persze értem Trumpot automatice szavazás ebbe gondolkodott (igen ám úgy volt vele kódolva, rejtve tudnak visszakövetkeztetni,nem mondja el ezek megjelölt,vízjellel ellátott szavazólapok) A HAMIS SZAVAZÓ LAPOKRA!! na majd utólag bebizonyosodik.. Végén csattan az ostor.. De tényleg anomáliáknak tűnik így..
De most tudjuk mi egyáltalán VÍZJELET VIZSGÁLNI KELLETT A BEÉRKEZŐ SZAVAZÓ LAPOKON!!(ÁLLÍTÓLAG Trump nem szól még arról se szavazólapok vízjellel el vannak látva) PERSZE Ő KÉRTE TITOKBAN MARAD!! NA MOST ÉN HOVA TEGYEM EZT A KÖVETELMÉNY ELHAGYÁSÁT EZ OLYAN,MINTHA CSALÁSHOZ UTAT NYITOTTAK VOLNA!! Na ugye csak igaza van Bájdenek.. mi egy megtervezett csalás hálójába kerültünk..
Valahogy átsiklottam a bejegyzésed fölött bocsi.Bepótoltam, hát igen a kereszténység meg gondolom még jó pár vallás egyre levágósabb. Sajnos azt veszem észre,hogy a szerényebb képességű embertársaink mentsvára,de semmiképpen nem tartom károsnak.
Természetesen nem kizárt a csalás. Viszont 1-2 csalási vád annyira szürreális, hogy vagy egyből kizárható, vagy 3 perc utána nézéssel, mégis tűzként terjednek a neten. Ha mégis valamelyik beigazolódna, akkor megkövetem magam, de tömeges csalást én nem tudok elképzelni, és a legtöbb eddig felmerült vád cáfolva lett. Én mindig valószínűségben gondolkodom. Annak is van valószínűsége, hogy az eljárások végül megfordítják az eredményt.
Tényellenőrzés: A DHS nem jelentett be csípési műveletet vízjelekkel a szavazólapokon a csalás kivédésére Ez azt mondja nem jött hozzá bejelentés SZAVAZÁS BONYOLÍTÁSAKOR? NEM VETTÉK ÉSZRE HELYI SZAVAZÁSNÁL.. VAGY NEM NÉZTÉK/VIZSGÁLTÁK LAP, LAP::))
Nem hát a Demokrata Államokba gondolom onnan volt Választási gondnok feje.. nem mindenütt Republikánusok voltak kápók/vezérek.. AZTÁN MINDEN SZENTNEK MAGA FELÉ... JA NEHÉZ EZT LEVEZETNI..
Na valószínű úgy lehet bizonyítottan rosszat szembe állítja a Plusz szavazatokkal.. -van ott ebbe is rossz meg abba is HOGY TUDOK SAJÁT ELŐNYÖMRE CSALNI..MÁSIKÉBA IS VAN ROSSZUL MINŐSÍTETT SZAVAZAT!! MÁSKÉPP NAGYON EGYOLDALÚ LENNE..
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.