Demokrata oldalon előválasztás volt, a demokrata szavazók Bident pártolták. Republikánus oldalon bele voltak kényszerítve Trump-ba, hivatalban lévő elnök, ha az újrázna, nem illik ellenjelöltet állítani, m,ég aha egy hazudozó tolvaj is az illető. Még a republikánus Nixon is tudott újrázni....... Nagyon durva szégyen, ha egy újrázni akaró hivatalban lévő elnök kap ki.
jó értem ez egy száraz adat.. nekem az jött le tudod,hogy ment ez: AKI KAPJA MARJA.. WLM barátomtól az jött le...De dolgozom én még mai is Balosokkal ajjaj,,,:::))))
Kis hibahatáron belül igen, pontosan tudták előre, hogy a levélszavazatok hogyan fognak eloszlani. Kubatovot se azért fizeti a fidesz, hogy ne listázzon.
már az régen megdőlt ANNYIAN REGISZTRÁLTAK NEM VOLT ANNYI LAKOS AZ ÁLLAMOKBA.. ITT IS FÉLRE MENT MENT A REGISZTRÁLTAK SZÁMÁHOZ KÖTÖTT VOLT AZ ADOTT(BEÉRKEZETT) LEVÉLSZAVAZATOK SZÁMA!! NESZE AKKOR VÁLOGASSÁL!! ??:)))
Pennsylvania-ban már csak 25e szavazat Trump előnye. És még bő 300e szavazatot számolnak. A vége várhatóan 180-200e-es Biden előny lesz. Trump jól "jósolt", amikor bokáig fosta magát, ami nem volt nagy kunszt, hiszen a kampánycsapata jó előre fel tudta mérni, hogy hány pennsylvania-i regisztrált republikánus szavazójuk választotta a levélszavazás lehetőségét. :-)
-másik meg mi következik két vezér(Bájden * Trumf) nem egyezik meg új választások kiírásába a levélszavazatok elhagyásával!! Mert itt sérült a választás.(biztos nem egyeznek bele a Demokraták új választások kiírásába( Hát én győztem-könnyű azt mondani ELŐRE IS MEG UTÁNA IS!! Ügyvédek jó lehúzzák a bőrt róluk.. mire kimondják az ítéletet!! Hát ha nektek ez kell... -Hogy egyeznétek már Ti ebbe bele,még új választások kiírása.::))). ne képzeljek már ilyet,,, Látom én elkezdték húzni az időt... mi se egyszerűbb észre venni!! Aztán hova vezet, csak valahol kikötünk mert ez van,,, ::)))
"Voltak furcsa dolgok az egész net ettől hangos." Babosko30, azért volt "hangos" tőle a NET, mert Trump pontosan tudta, hogy ez lesz. Tudta, lévén pontos információkkal rendelkeznek, hogy hány regisztrált republikánus és hány regisztrált demokrata szavazó állampolgár kérte a törvény adta lehetőséget, hogy levélben adja le a szavazatát.
"Rentgeteg a gyanús
körülmény a relytéjes Biden hajrával kapcsiban" Babosko30, mégis mitől rejtélyes? Mindkét oldal kampánycsapata előre fel tudta mérni, hogy a szavazóik közül hányan kérték a levélszavazás lehetőségét. Így azt is pár %-os hibahatáron belül tudták, hogy mondjuk a Pennsylvania-ban leadott 2 millió levélszavazatból mennyi lesz Biden és mennyi Trump. Attól rejtélyes, mert te benyalod Trump "jóslatait"? Pontosan tudta, hogy mennyi demokrata szavazat fog levélben beérkezni, mert tudta, hogy a levélszavazók hány % republikánus, erről pontos adatokkal rendelkezett a kampánycsapata.
"Előre meg lett
mondva,hogy felejtősek a levélszavazatok.A demokraták mégis valamiért
erőltették." Babosko30, az hogy Trumpék tudták előre, hogy nagyon sok demokrata szavazó él a levélszavazás jogával és ezért Trumpék megpróbálták azt csalásnak beállítani nem azt jelenti, hogy ezért veszítik el a választást. Mit erőltettek a demokraták?????? Még a végén eljutsz oda, hogy a demokraták erőltették az elnökválasztást :-) A levélszavazás lehetősége ott egy jog, amit a szavazó igénybe vehet. Orbán is előre bejelentheti, hogy Budapesten azért fog full bukni a Fidesz, mert csalás, és a budapesti szavazatokat nem lenne szabad érvényesnek tekinteni. :-) Attól még nem bölcs a nagy Orbán, ha tuti fix dolgokat előre megjósol. Pl. ezeket is hogy megjósolja 2006-ban: https://youtu.be/jdimdYuSXQk?t=139 Megjósolja, hiszen tudja, hogy ezeket fogja majd csinálni..... Izé, persze a szocik voltak a jóslatban a démonok, és végül úgy alakult, hogy Orbán csinálta ezeket meg, de Babosko30, ez neked hót mindegy :-)
"Itt csak egy kérdés van miért nem úgy zajlott a szavazás ahogy eddig, akkor nem lehetne kötekedni" Babosko30, eddig is így zajlott a szavazás. USA-ban korábban is sokan éltek azzal az alapjogukkal, hogy a levélszavazást választják. Eddig is az volt, hogy sokkal több demokrata szavazó kérte ezt, mint republikánus. Trump azt jósolta meg, hogy december után január jön.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.