Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
A TEVA-ban mától új CEO dolgozik. Az előző negyedévet még lehet a régi fogja értékelni, de azért gondolom a holnapi sajtótájékoztatón az új is szót fog kapni. Remélem leígéri a csillagokat is holnap :D Hiszek abban, hogy a történelem ismétli magát. A stochastic-ot és az ármozgást nézve kb ott vagyunk, mint amikor az új CEO nevét bejelentették: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_3ee438345ac41ea84cd94f2bff54bbf3.png Arra kb 30%-ot emelkedett a részvény 2 nap alatt. Most ez kb 18-es árat jelentene, de én már a 17-tel több mint elégedett lennék (ami egy erős szint a chart alapján. Korábban szép támasz volt, amit sok napon keresztül nem tudtak letörni, és nem volt még visszatesztelve ez a szint). A DDD-ban és bízok egy 10 feletti árban, és legalább egy részleges rés töltésben. https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_ab3f5d754e74b9c179d7105107060d46.png Szép lenne egy szigetforduló :D A CCJ valóban szépen néz ki. 8.8-9 körülig visszanézhet. https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_f792d1174a18df818a510856192fe862.png Ha a GYJ napi gyertya több 4-5 nap alatt zajlott volna le, akkor már naposon is lenne egy fülescsészénk.
Ügyes vagy! Én nem gondolnàm, hogy esni fog màr, de azt se, hogy emelkedni. 😂 Szűk ranges sàvozàsban simàn lehet 22. Most olvasok egy Kyosaki könyvet. Pont most volt az egyik oldalon egy régi amcsi mondàs: amilyen a GE helyzete, olyan amerikàé is. Reméljük, nem így lesz, én még szeretnék jövőre is egy szép évet! 😂
Gratulàlok! Én vettem 9- en DDD-t. Mivel esély sincs egy hamar kijönni a vételi àrom és 11-et csak ér a papír, rést is töltenie kell, nem lesz gond talàn. Iszonyat shortokat vették fel rà, egy kicsit erőből vennék, nagy up lesz. UA jó lesz, majd csak megàll a retail szektor gyilkolàsa, hovà essenek màr? FL is ki van nyírva. TEVA-nak szurkolok, remélem, nincs több csontvàz. CCJ szépet ment. Sok cikket olvastam, egyre bizakodóbb vagyok az uràn szektor felpattanàsában. CCJ még mindig book value alatt.
Úgy döntöttem, hogy a NAVI-t dobom, és szerencsére ezt még sikerült 12.61-en megtennem, mert 12.1-en zárt. Szerencsére tegnap és ma sikerült pár jó kört tenni egyéb részvényekben, és DDD-n kivül a többi részvényem emelkedett hétfő óta, ezért a hétfői portfólió érték zárómhoz képest csak kb 0.5% csökkenést jelentett a mai DDD zuhanás. Ma záró előtt betáraztam egy kicsit DDD, UA, AKS és TEVA részvényekből. Holnap TEVA GYJ nyitás előtt, én most valamiért pozitív reakciót várok rá. A többiben csak az elmúlt 1-2 nap 20% feletti esés korrekciójára spekizek.
1)Nezegetem a modszered, es tovabbra is nagyon erdekes ez a "dead-cat-bounce" methodika, le a kalappal. De, nekem tovabbra is nagyon rizikosnak tunik. Nem tudom erdemben kritizalani, es nem is all szandekomban se, nincs is informaciom. Mert a tradelesi technikadtol sok fugg, es ha extremen szoros stoploss-al dolgozol es 30 percesen (5 ?) koveted, es jo trader vagy, akkor lehet igen jo is. De masoknak, akik nem ennyire jo traderek, nekik nem ajanlanam; piszok nagyot lehet rajta bukni. 2)Miert? UA tema 14-->10 esett, en a 14 szinten irtam egy ovatossagra intest. A GE tema is esett 23-->20, az a 2 het ota, amiota itt felbukkant a tema. En abban is ovatos allasponton voltam; en nem tudnam ezeket az ideakat jol tradelni. Szoval, nem neked irom, nyilvan kiprobalt a dolog es sok sikert hozza. Hanem masoknak: nagy ovatossagot ajanlanek ha ezzel a modszerrel megprobalkozik.
MU kitörés ! Szinte tankönyvi , tegnap réssel nyitás fel , a rést nem töltötte vissza , az átlagostol nagyobb emelkedő gyertya további longot sugall ! Aki ráérzett annak gratula ! )) http://puu.sh/yciMw/c19c35d629.png
Tegnap GE ben nyitottam pozit , stop 19-en ! Kialakult egy doji ami nem tul karakteres , jobban örülnék egy hosszabb alsokanocnak , és a nyitoárnál magasabb zároárnak , de ez van , ebből kell "dolgozni" )) célár 23 körül , TP-t 25 -re raktam , hogy egy esetleges váratlan felpattból se maradjak ki ! ))
Majd meglátom, hogy milyen áron lesz rá vevő. Ha 14-15-öt kínálnak érte ma zárás után vagy holnap, akkor lehet dobom a pakk egy részét :) A NAVI-m is szépen emelkedik :D Kéz a kézben jár a DDD-vel napokon óta kb azonos árakon vannak. Szerencsére ez ma is így van. :D
Bennfentes 2.900.000 db-bal? A napi átlagforgalom 1,4x szinten már 8:30-kor. Arra gondoltál, hogy a jó jelentésre fog bezuhanni? Láttad CMI-t? (Igaz, hogy ott más volt a szituáció, mégis érdemes megfigyelni )
Top picks