Látom odahaza vannak még ötletek:🙂 A kormány kiemelt nemzetgazdasági érdekre hivatkozva 99 évre magánkézbe adná a főbb budapesti pályaudvarok ingatlanhasznosítását.
Dodo nyilvánvalóan orvosi eset. Most a Nutex-topikban nyomul, aki kicsit is kétségbe vonja a 25 forintos osztalékot, az szerinte azonos Toka úrral, így én is. Részemről megtisztelő - lenne. :))) Mondjuk egy kanyart megért volna a Nutex-rally, de nem voltam piac közelben, nekem nem főállás a kereskedés :)
:):) Pont elcsíptem a hírt és belevettem 120 ezerrel. 19,2--23,8 ig.Azért lássuk be, az ilyen egy foci meccs játékidejére nem rossz pénz!!:) Deltát bővítem folyamatosan,szigorúan 70 alatt,ezüstöt figyelem egy nagyobb pakkos shortra.Újra a fedélzeten a mi Tokánk, "jó szelet" mester!!!!
Állítólag már esik a Nutex. Kb. az a véleményem, mint az Enefiről, ott is a szavazatelsőbbségi rv-ket kivágnák a fran.ba + Eplényi sípályát is. Befektetővé avanzsálnék.
Boldog névnapot a Natáliáknak ! A Natália latin eredetű női név a dies natalis Domini kifejezésből származik, aminek a jelentése: az Úr Jézus születésnapja. Valaha a karácsonykor született lánygyerekek kapták ezt a nevet.
Jó reggelt! Pénteki minősítés pipa BBB+ ;) Kínai fogyasztói infláció a vártnál nagyobb mértékben csökkent novemberben. A deflációs hatás megtörésén dolgoznak… Japán gazdasága GDP terén jobban teljesített, közeleg a BOJ kamatdöntő ülése… a piac által várt 0,25%-os kamatszint megtartása elvárt. Elég megoszlóak a vélemények, hogy mennyire lesz képes így kamatot emelni… azzal nagyon csúnyán bele tudna rondítani a dolgokba… Futures USA S&P -0,05% Dow -0,06% NASDAQ -0,06% Ázsia Nikkei225 +0,09% Hang Seng -0,52% Szerdai USA adatokat várja jelenleg a piac, fogyasztói árindex meghatározó lesz a Fed későbbi kamatpolitikájával kapcsolatban. Persze láttunk már furcsaságokat… :))) Mostanában a fed inkább a piacokat szolgálja, mintsem USA érdekeit.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky