Gondolkodtam... sajna nem jött át még így sem. Hidd el, a befogadó oldalon nincs gond, csak estleg más oldalról közelítünk meg egyes szavakat, kifejezéseket, írásjeleket. Szemantikai, gramatikai és etimológiai oldalról is megvizsgáltam.
Vagy valamit félreértettél, vagy alapból nem érted amit írni akartam... senkitől nem akarok tanulni itt, mert annak nem itt van a helye. Ezt a konklúziót hogy sikerült levonnod?
Már csak 3 napot kell hiányolni Tokát:) Utána keveri, majd itt fröccsöket és meccs tippeket is hozza. Első tippjét eskü megrakom! Pedig nem értek hozzá:)
Semmi negatív háttérszándék nélkül... Azt azért nem gondolod komolyan, hogy ami negatívban zárt ma, az holnap is ott fog? Ennél azért kicsit bonyolultabb egy részvény mozgása, ahogy Farkasfu mondaná cikk-cakkban mozognak 😁 . És ami ma mínuszban zárt, nem biztos, hogy nem volt jobb döntés, hogy nálad más tovább tart/(ja)otta 😉 . Legyen sok szerencséd és nézd egy kicsit azért objektívebben a dolgokat!
A club reménységei CIG, pannyka, masterplast, mol, otp, Gloster mind pluszban zárt :))) Amelyik részvény ma nem tudott pluszt produkálni ezen a szép napon az nagyon elgondolkodtató!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky